Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Νίκο Ρόσμπεργκ για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Στο Άμπου Ντάμπι έπεσε η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, όπου ο Nico Rosberg για πρώτη φορά στην καριέρα του αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Mercedes.
Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes, τερμάτισε δεύτερος στο σημερινό Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, μια θέση που του ήταν υπεραρκετή για να του χαρίσει το στέμμα του πρωταθλητή!
Ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εκκινούσε από την πρώτη θέση, έκανε ότι μπορούσε για να αλλάξει έστω την τελευταία στιγμή την κατάσταση στο πρωτάθλημα.
Ο Βρετανός πιλότος σε όλη τη διάρκεια του Grand Prix, διατηρούσε την πρωτοπορία και όσο περνούσαν οι γύροι, βλέποντας χωρίς να αλλάζει τίποτα στην κατάταξη, αποφάσισε να τραβήξει το πόδι του από το γκάζι και να παίξει άμυνα, καθυστερώντας τον δεύτερο Ρόσμπεργκ.
Η σκέψη του Χάμλιτον ήταν να καθυστερήσει τον ομόσταβλό του, ώστε να τον πλησιάσουν τα υπόλοιπα μονοθέσια με μοναδικό σκοπό να τον προσπεράσουν.
Ο Φέτελ με τον Φερστάπεν κατάφεραν να φτάσουν πίσω από τον Ρόσμπεργκ, όμως εκείνη τη στιγμή όλα πλέον ήταν αργά, με τον Γερμανό πιλότο να διατηρεί εύκολα τη δεύτερη θέση και να αναδεικνύεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2016.
Το 1982 ο Κέκε Ρόσμπεργκ κατέκτησε το πρωτάθλημα και 34 χρόνια μετά ο γιος του, Νίκο, έφτασε και αυτό με τη σειρά του στην κορυφή!

http://www.thepressroom.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services