-->

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στη Ζάκυνθο-Πάνω από 50 κλήσεις στο νησί και 300 στην Αττική (ΦΩΤΟ)

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/27-nekros-entopistike-o-agnooymenos-sti-zakyntho-pano.html
Δυστυχώς νεκρός εντοπίστηκε ο 30χρονος Γ. Ζουπάνος στη Ζάκυνθο, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε το πρωί σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου χωρίς εκείνον. Στο σημείο γίνονταν έρευνες των πυροσβεστών από τα ξημερώματα και ενισχύθηκαν με βάρκες απο την ΕΜΑΚ Πατρών.
Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε από χείμμαρο, αφού η σορός του εντοπίστηκε 3 χλμ. μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και μέσα στην λάσπη... 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 χθες το βράδυ, γεγόνος που ανησύχησε τους οικείους του και τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, οπότε και άρχισαν οι έρευνες. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν έντονα και την Ζάκυνθο. Από τα ξημερώματα έως τώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 50 κλήσεις για παροχές βοηθείας και αντλήσεις υδάτων. Στο σημείο ήδη επιχειρούν 20 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα ενώ έφτασαν και ενισχύσεις από Πάτρα με άντρες της ΕΜΑΚ Πατρών που θα έχουν μαζί τους και βάρκες, καθώς η Ζάκυνθος έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Πάνω από 310 κλήσεις στην Αττική


Στην Αττική η Πυροσβεστική δέχτηκε έως τώρα 310 κλήσεις κυρίως από τα Νότια, τα Δυτικά προάστια, το κέντρο της Αθήνας και τα Μεσόγεια.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι τα ξημερώματα χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός ενός οδηγού από του αυτοκίνητό του επί της οδού Ευελπίδων στο κέντρο της Αθήνας και άλλων τριών ατόμων από αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε επί της Λ. Καραμανλή στο Μενίδι.
Πλέον, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε όλες τις οδούς και λεωφόρους που έκλεισαν τα ξημερώματα:
  • Οδός Λιοσίων από την οδό Γούσιου έως την Στρ. Καλάρη
  • Λ. Δημοκρατίας στις Τρεις Γέφυρες
  • Πειραιώς από Χαμοστέρνας (έκλεισε ξανά για κάποιες ώρες το μεσημέρι, μέχρι που αποκαταστάθηκε εκ νέου η κυκλοφορία)
  • Λ. Αλεξάνδρας στον κόμβο Αμπελοκήπων
  • Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στη συμβολή με την οδό Ζαχάροφ
  • Στον Βοτανικό στην οδό Αγ. Πολυκάρπου
  • Οδός Διαδόχου Κων/νου στα Σπάτα από το ύψος της οδού Δημάρχου Χρ. Μπέκα έως το ύψος της οδού Κων. Παλαιολόγου
Δυσχέρεια επί της Λ. Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Στρατόπεδου Σακέτα, εξαιτίας χωμάτινων όγκων που έχουν μαζευτεί στις αριστερές λωρίδες και των δύο κατευθύνσεων.

Η κακοκαιρία έφερε και πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση


Για περισσότερες από οχτώ ώρες παραμένουν χωρίς ρεύμα, πυκνοκατοικημένα οικοδομικά τετράγωνα στη Βικτώρια, στην 3ης Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αττικής και στους Αμπελόκηπους στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Αιτία του προβλήματος οι βλάβες σε υποσταθμούς της ΔΕΗ λόγω των πλημμυρών. Τα τεχνικά συνεργεία του διαχειριστή καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων και την επαναφορά της ηλεκτροδότησης.

thepressroom

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3