-->

Τρεις μύθοι για την καθαριότητα του σπιτιού που δεν ισχύουν

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/21-treis-mythoi-gia-tin-kathariotita-tou-spitioy-pou-den-isxyoun.html
Το καθάρισμα του σπιτιού μπορεί να είναι για πολλούς μια βαρετή διαδικασία αλλά σίγουρα απαραίτητη. 



Πολλές φορές μάλιστα ίσως δεν ακολουθούμε κάποιες απαραίτητες διαδικασίες υγιεινής γιατί βασιζόμαστε σε διάφορους μύθους σχετικά με την καθαριότητα.
Δείτε τρεις από αυτούς...
1. Ο νεροχύτης είναι καθαρός γιατί πλένουμε συνέχεια εκεί τα πιάτα
Πλένοντας τα βρώμικα πιάτα ή ξεπλένοντας διάφορα ωμά φαγητά πολλά βακτήρια κολλούν στα τοιχώματά του νεροχύτη κάνοντάς τον κυριολεκτικά εστία μολύνσεως. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να πλένετε σχολαστικά το νεροχύτη μετά από κάθε πλύσιμο των πιάτων.
2. Μπορείς να πλύνεις στο χέρι ένα ρούχο με απορρυπαντικό πλυντηρίου
Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείτε το ίδιο απορρυπαντικό που βάζετε στο πλυντήριο και ιδιαίτερα αν θέλετε να πλύνετε ευαίσθητα ρούχα. Τα συστατικά του μπορεί να καταστρέψουν υφάσματα όπως το μαλλί και το μετάξι, οπότε καλύτερα να επιλέξετε ένα πιο ήπιο καθαριστικό.
3. Η σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας αδειάζει όταν γεμίσει
Οι περισσότερο θεωρούν δεδομένο πως η σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας πρέπει να αδειάσει όταν αυτή γεμίσει. Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται όταν η σκόνη φτάσει λίγο πάνω από τη μέση. Έτσι διατηρείται η καλύτερη απόδοση του μηχανήματος, αφού όσο περισσότερος κενός χώρος υπάρχει στη σακούλα, τόσο περισσότερη είναι η δύναμη της αναρρόφησης.

http://www.baby.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3