-->

Τακούνια που αυξομειώνονται

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/17-TAKOYNIA-AYKSOMEIONONTAI.html
Το να είσαι γυναίκα δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλει υπομονή να ανταπαξέλθεις σε μια απαιτητική καθημερινότητα με παιδιά, δουλειές και σπίτι. Και όλα αυτά πάντα με στυλ και χάρη, ισορροπώντας στις υποχρεώσεις αλλά και σε τακούνια. Η ομορφιά θέλει θυσίες λένε, αλλά μετά από ώρες πάνω στα δωδεκάποντα, όλες ονειρευόμαστε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η επιστήμη βρίσκεται στη διάθεσή μας και προσφέρει το όνειρο κάθε γυναίκας. Παπούτσια που μεταμορφώνονται! Στυλάτες γόβες για το γραφείο, άνετες φλατ μπαλαρίνες το απόγευμα, θηλυκό τακούνι πάλι το βράδυ. Ωραίο δεν ακούγεται; Τώρα γίνεται!
Τα παπούτσια που σχεδίασαν η Ντόνα και ο Ντέιβιντ Χάντελ είναι μοναδικά. Από στιλάτες επτάποντες μπορούν να μετατραπούν σε μια κίνηση σε άνετα “φλατ” παπούτσια με τακούνι μόλις 2 εκατοστών. Ο ειδικός μηχανισμός κρύβεται στην καμάρα του παπουτσιού, μπροστά από το τακούνι. Με μια κίνηση το τακούνι «σπάει» και μπαίνει κάτω από τη σόλα. Η καμάρα, φτιαγμένη από μαλακό υλικό μεταμορφώνεται σε ένα φλατ παπούτσι άνετο για όλες τις ώρες.
΄

Αυτή η εφεύρεση έρχεται να λύσει το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα και να αφήσει τις γυναίκες να αλλάζουν τα παπούτσια τους όσο συχνά θέλουν, με ένα μόνο ζευγάρι και με μια απλή κίνηση. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη. Στην οδήγηση και στο σούπερ μάρκετ τα φλατ, στα επαγγελματικά συνέδρια και στην έξοδο με τακούνι. Και χωρίς να περάσουμε από το σπίτι πρώτα!
Όπως ήταν αναμενόμενο τα παπούτσια προκάλεσαν εντύπωση και δεν ήταν λίγες όσες έτρεξαν να τα δοκιμάσουν! Ο καιρός μένει να δείξει, αν αυτή η στυλιστική επανάσταση ήρθε για να μείνει. Για όσες ενδιαφέρονται η τιμή τους αγγίζει στα 230 ευρώ.



Πηγή:http://www.queen.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3