Κοιλιά «πλάκα» –Αλλαξε αυτές τις 4 καθημερινές συνήθειες για να την αποκτήσεις

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/16-plaka-allaxe-aytes-tis-4-kathimerines-synitheies-gia-na-tin-apoktiseis.html
Είτε έχεις ως στόχο ένα bikini ready σώμα για το καλοκαίρι είτε απλά ενδιαφέρεσαι για την καλή σωματική σου κατάσταση και υγεία, είναι απογοητευτικό να μην πετυχαίνεις το στόχο σου.
Οι κοιλιακοί είναι ένα από τα σημεία του σώματος που «πονάνε» όταν έχουμε να κάνουμε με τη γράμμωση τους και αυτό γιατί γύρω τους συσσωρεύεται συχνά περιττό λίπος.
Εμείς βρήκαμε τις μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα για να δεις άμεσα αποτελέσματα και να αποκτήσεις σφιχτή και γυμνασμένη κοιλιά.
  • Μάθε να ελέγχεις το άγχος σου, καθώς οι ειδικοί λένε πως το λίπος πηγαίνει πιο εύκολα στην κοιλιά, αν είσαι μονίμως στρεσαρισμένη και αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργείται πλεόνασμα της ορμόνης που ενεργοποιεί το ένζυμο για τη συγκέντρωση λίπους, ιδιαίτερα στο σημείο εκείνο.
  • Βάλε περισσότερα βάρη στη γυμναστική σου. Έρευνες έχουν δείξει ότι άτομα με μακροχρόνια σωματική άσκηση στην οποία προσθέτουν αλτήρες με κιλά και δεν αρκούνται μόνο στην αερόβια προπόνηση, τείνουν να εμφανίζουν μικρότερο ποσοστό λίπους στην κοιλιά.
  • Ο ρόλος των φυτικών ινών είναι εξίσου σημαντικός για την καταπολέμηση του. Είναι μια μορφή υδατανθράκων μέσω της οποίας το λίπος και μάλιστα ανεξάρτητα από το σωματικό σου βάρος, οδηγείται μακριά από την κοιλιά.
  • Ο ύπνος είναι το στοιχείο «κλειδί» στη μάχη με το τοπικό λίπος. Η έλλειψη του αλλά και η υπερβολή του φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη μια μεριά, όταν δεν κοιμάσαι αρκετά, εκτίθεσαι περισσότερο σε τροφές που δεν είναι υγιεινές, ενώ όταν κοιμάσαι πολλές ώρες, μειώνεις τη δραστηριότητα του σώματος, με αποτέλεσμα να μην «καίει».
bovary
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive