-->

Αυτό είναι το μονάκριβο, 'όλα σε ένα' PC της Microsoft

http://freshsnews.blogspot.com/2016/10/27-ayto-einai-to-monakrivo-ola-se-ena-pc-ths-microsoft.html
Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)
Με την επισήμανση ότι η Microsoft δεν φτιάχνει PC για να κατακτήσει την αγορά των υπολογιστών, αλλά δημιουργεί συστήματα αναφοράς για να δείξει τον δρόμο στους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών και συνεργάτες της – όπως έκανε ήδη με τις πρώτες εκδόσεις του υβριδικού Surface – κανείς δεν περιμένει ότι ένα νέο μοντέλο θα είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό και παράλληλα τοποθετημένο τιμολογιακά στο ψηλότερο ράφι.
AdTech Ad
Έτσι και μόνο από το γεγονός ότι ο Πάνος Παναγή επανέλαβε αρκετές φορές ότι το Surface Studio, το πρώτο «όλα σε ένα» PC με χαραγμένο στην πίσω όψη το λογότυπο της Microsoft, απευθύνεται πρωτίστως σε ανήσυχους δημιουργικά επαγγελματίες, όλοι περίμεναν ότι η τιμή του θα είναι μάλλον απαγορευτική για τον μέσο, οικιακό χρήστη. Ξεκινώντας από τα 3.000 δολάρια, το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι η προσπάθεια της εταιρείας, που κατέκτησε τον κόσμο με τα Windows και το Office, να πείσει τους επαγγελματίες στον χώρο του σχεδιασμού και της επεξεργασίας εικόνας ότι υπάρχει και άλλη επιλογή από τα iMac και Mac Pro.

Εξάλλου, ο Κύπριος αντιπρόεδρος της Microsoft και επικεφαλής σχεδιασμού των συσκευών της, δεν κρύβει ότι θέλει να δημιουργεί προϊόντα ευθέως ανταγωνιστικά προς εκείνα της Apple. «Πιστεύουμε ότι το Surface αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι παράγουν, τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν, τον τρόπο που μαθαίνουν», είπε μεταξύ άλλων στη Νέα Υόρκη.
Το Surface Studio είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το πλαίσιο της οθόνης, με πάχος μόλις 12,5 χιλιοστά, αγκαλιάζει ένα LCD πάνελ αφής με διαγώνιο 28 ίντσες, ανάλυση 4500x3000p και δυνατότητα προβολής 13,5 εκατομμυρίων pixels, τα οποία - σύμφωνα με τον Παναγή - είναι 63% περισσότερα συγκριτικά με μια 4K τηλεόραση. Η αναλογία πλευρών είναι 3:2. Παράλληλα, υποστηρίζεται μια ειδική λειτουργία απόδοσης των χρωμάτων. Η Microsoft την ονομάζει TrueColor, κλείνοντας το μάτι σε φωτογράφους, γραφίστες και γενικά όσους δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομερή χρωματική απεικόνιση.
Επεξεργαστικά το Surface Studio υποστηρίζεται από τα νεότερης γενιάς τσιπ της Intel (Core i5-i7), κάρτες γραφικών της Nvidia (GeForce GTX 965M 2 Gb με τον i5 ή GTX 980M 4 Gb με τον i7), υβριδικά μέσα αποθήκευσης 1 ή 2 Tb και RAM από 8 έως 32 Gb. Στην κορυφαία του σύνθεση το Surface Studio θα κοστίζει στην αμερικανική αγορά 4.200 δολάρια.
Χάρη σε ένα πολύπλοκο μηχανισμό στήριξης, ο υπολογιστής μετατρέπεται σε επιφάνεια εργασίας, θυμίζοντας σχεδιαστήριο όπου μπορείς να εργαστείς με το ήδη γνωστό, από τα φορητά Surface, μολύβι της Microsoft. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ακόμα ένα (στρογγυλό) αξεσουάρ, το Surface Dial, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στην οθόνη ενεργοποιώντας διάφορα βοηθητικά μενού. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα, ως χειριστήριο αφής, δίνοντας άμεση πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες.
Ακόμα, η Microsoft αποκάλυψε μία νέα έκδοση των Windows 10 (Creators Update), με έμφαση στην ενσωμάτωση εργαλείων και εφαρμογών για τη δημιουργία 3D περιεχομένου (προετοιμάζοντας το έδαφος για το HoloLens) και μία ανανεωμένη εκδοχή του Surface Book, με ταχύτερο (i7) επεξεργαστή και μεγαλύτερης απόδοσης μπαταρία –έως 16 ώρες αυτονομίας με μία φόρτιση.

news247

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3