-->

Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις

http://freshsnews.blogspot.com/2016/10/25-tsipras-protimo-na-kerdizo-tis-ekloges-para-tis-dimoskopisis.html
«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με δημοσιογράφους από την Ε.Ε. που επισκέπτονται την Ελλάδα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο ζήτημα των δημοσκοπήσεων, με αφορμή και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης».
«Είμαι αισιόδοξος», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις του στον διεθνή λογαριασμό του στο Twitter, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, πως στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ, αριστερή στρατηγική είναι να αλλάξεις την ισορροπία δυνάμεων σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο σε εσωτερικό επίπεδο. Σημείωσε ότι είναι σημαντικό να αντικατασταθεί η λιτότητα με μια ατζέντα προσανατολισμένη στην ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.
Ως προς το προσφυγικό, υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν οι παράνομες και επικίνδυνες μεταναστευτικές οδούς με ασφαλείς και νόμιμες.

http://www.newsbeast.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3