Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις

http://freshsnews.blogspot.com/2016/10/25-tsipras-protimo-na-kerdizo-tis-ekloges-para-tis-dimoskopisis.html
«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με δημοσιογράφους από την Ε.Ε. που επισκέπτονται την Ελλάδα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο ζήτημα των δημοσκοπήσεων, με αφορμή και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης».
«Είμαι αισιόδοξος», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις του στον διεθνή λογαριασμό του στο Twitter, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, πως στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ, αριστερή στρατηγική είναι να αλλάξεις την ισορροπία δυνάμεων σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο σε εσωτερικό επίπεδο. Σημείωσε ότι είναι σημαντικό να αντικατασταθεί η λιτότητα με μια ατζέντα προσανατολισμένη στην ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.
Ως προς το προσφυγικό, υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν οι παράνομες και επικίνδυνες μεταναστευτικές οδούς με ασφαλείς και νόμιμες.

http://www.newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services