-->

Νέα εμπόδια στη συνεργασία Θεοδωράκη - Γεννηματά

http://freshsnews.blogspot.com/2016/09/5-nea-empodia-sth-synergasia-8eodwrakh---gennhmata.html
Τριβές ανάμεσα στο Ποτάμι και το Πασόκ, φαίνεται να έχουν δημιουργήσει νέα εμπόδια στη συνεργασία τους.
Αφορμή για τη νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο κόμματα ήταν συνέντευξη του Στ. Θεοδωράκη (Real News), όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Το νέο δεν είναι πανωσήκωμα για να το κάνουμε σε ένα βράδυ. Θέλει γερά θεμέλια.»
Συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη σχολίαζαν ότι η συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού είναι μια έμμεση, πλην σαφής, απάντηση σε όσους προεξοφλούν τη συνεργασία Πασοκ  - Ποταμιού.
Ο κ. Θεοδωράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «Η ιστορία δεν γράφεται σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των κομματικών επιτελείων και ούτε οι φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες πολίτες δέχονται τελεσίγραφα».
Επί της ουσίας πρόκειται για απάντηση του κ. Θεοδωράκη στην τελευταία δήλωση της κας Γεννηματά ότι το φθινόπωρο είναι το απώτερο χρονικό όριο για την εκλογή του νέου αρχηγού.
Λίγο μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του κ. Θεοδωράκη, στελέχη της Χαρ. Τρικούπη έλεγαν τα εξής:
«Ο κόσμος της παράταξης αγωνιά για αποτελέσματα. Για έργα και όχι λόγια. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Είναι λάθος με συνεντεύξεις και διαρροές να υπονομεύεται το κλίμα των συνεννοήσεων που διεξάγονται».
Και συμπλήρωναν ότι πρέπει να τηρηθούν πάση θυσία χαμηλοί τόνοι στο θέμα, ωστε να μην τορπιλιστεί η προσπάθεια για συνεργασία για τη δημιουργία νέου φορέα.

kathimerini

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3