-->

Πώς θα απολαύσουμε άφοβα τον ήλιο χωρίς τον κίνδυνο της φωτογήρανσης!

http://freshsnews.blogspot.com/2016/07/13-apolayste-afofa-ton-ilio.html
Με αυτήν τη φροντίδα μετά τον ήλιο έχουμε θωρακίσει πρόσωπο και σώμα απέναντι στη φωτογήρανση!
Όλες αγαπάμε τον ήλιο, αλλά για να τον απολαύσουμε χωρίς επιπτώσεις, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα –διαφορετικά η επιδερμίδα μας θα αφυδατωθεί και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα είναι… ενισχυμένες μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τι κάνουμε, λοιπόν;
1. Φοράμε αντιηλιακό προσώπου χειμώνα-καλοκαίρι, κάθε πρωί, ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ μας. Εννοείται πως είναι εξίσου σημαντικό να βάλουμε αντιηλιακό πριν από μια βόλτα στην πόλη, όσο και αν πηγαίναμε στην παραλία.

2. Όταν ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα, επιστρέφοντας στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο, αφαιρούμε εντελώς το εναπομείναν αντιηλιακό από πρόσωπο και σώμα, καθώς δεν υπάρχει πλέον το αρχικό αντιηλιακό, αλλά ένα ανεπιθύμητο μείγμα λιπαρών συστατικών, ιδρώτα και σκόνης, που πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί. Έτσι κάνουμε ντους ‒καλύτερα χωρίς σαπούνι ή με ένα απαλό καθαριστικό σώματος‒ και μετά το σκουπίζουμε πολύ καλά, ώστε κάθε υπόλειμμα να αφαιρεθεί.

3. Μετά το ντους απλώνουμε γαλάκτωμα σώματος, που προσφέρει στο σώμα υγρασία. Η υφή του πρέπει να είναι λεπτόρρευστη και να μην αφήνει λιπαρότητα.

4. Στο πρόσωπο καθαρίζουμε καλά τα απομεινάρια του αντιηλιακού με γαλάκτωμα καθαρισμού, ενώ μετά ξεπλένουμε το πρόσωπο με νερό (δροσερό ή χλιαρό), ώστε να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα. Σκουπίζουμε καλά με χαρτομάντιλα και περνάμε ταμποναριστά με βαμβάκι λοσιόν προσώπου, απαραίτητη για επαναφορά του φυσιολογικού (ελαφρά όξινου) δερματικού pH.

5. Στη συνέχεια απλώνουμε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ το εξειδικευμένο καλλυντικό επανόρθωσης,όπως ένα after sun ή επανορθωτικό κρεμοζελέ βιταμίνης Α, που μένουν στο δέρμα για 10-15 λεπτά. Ακολουθεί η ενυδάτωση με κρέμα ημέρας για τον τύπο του δέρματός μας, ενώ ειδικά το καλοκαίρι η χρήση μάσκας δύο φορές την εβδομάδα είναι η έξτρα περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα.
 
http://www.faysbook.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3