-->

Game of Thrones: Το γράμμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/06/9-game-of-thrones-to-gramma-poy-mporei-na-allaksei-ta-dedomena.html
Ο Τζον και η Σάνσα με τον Sir Ντάβος έχουν ξεκινήσει την "προεκλογική" τους εκστρατεία. Ένα γράμμα και η αποκωδικοποίηση του όμως, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα (Pics)

Δύσκολα τα πράγματα για τους Σταρκ. Για άλλη μια φορά δηλαδή. Η διαπραγματευτική εκστρατεία του Τζον και της Σάνσα προσκρούει σε αρνήσεις και για την ώρα έχουν εξασφαλίσει ελάχιστους Βόρειους στη μάχη που θα ριχτούν εναντίον των Μπόλτον, έχοντας βέβαια στο πλάι τους τη στρατιά των Αγρίων.
AdTech Ad

Η Λυάννα Μόρμοντ έδειξε να πείθεται μεν από τον Ντάβος, ωστόσο οι άλλοι οίκοι που έχουν και τις μεγαλύτερες δυνάμεις, δεν ενέδωσαν στο κάλεσμα του Τζον Σνόου. Η Σάνσα βλέποντας την κατάσταση αλλά και το πείσμα του Τζον να επιτεθεί για να ανακαταλάβει το κάστρο της οικογένειας του, με όσες δυνάμεις έχει, αποφασίζει να στείλει μήνυμα υπογράφοντας ως Σταρκ και χρησιμοποιώντας το οικόσημο του οίκου της.
Το ερώτημα είναι ένα. Σε ποιον στέλνει το γράμμα; Ένας παρατηρητικός οπαδός της σειράς, κατάφερε μάλλον να δώσει την απάντηση, κάνοντας μια ενδελεχή ανάλυση της εικόνας του κειμένου. Ο χρήστης του Reddit λοιπόν υπό το όνομα CreepyPancakes (φοβερό nickname σε κάθε περίπτωση), έκανε το καλύτερο ζουμ που μπορούσε, κράτησε το καρέ και μας το παρουσιάζει.
Σύμφωνα με το κείμενο, διαβάζουμε τα παρακάτω:
"Υποσχέθηκες να με προστατεύεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις την υπόσχεσή σου. Οι Knights of the Vale (Ιππότες της Κοιλάδας) είναι υπό τις διαταγές σου. Ξεκίνα βόρεια προς το Winterfell. Δάνεισε μας τη βοήθειά σου και θα φροντίσω να ανταμειφθείς καλά".
"[...] to protect me. Now you have a chance to fulfill your promise. [...] Knights of the Vale are under your command. Ride north for Winterfell. Lend us your aid and I shall see to it that you are [well/properly] rewarded"
Το κείμενο φέρνει στο προσκήνιο δύο θεωρίες. Σύμφωνα με την πρώτη, η Σάνσα στέλνει εμπιστευτικό και απόρρητο γράμμα στον Μικροδάχτυλο που πρόσφατα της υποσχέθηκε τον στρατό των Vale αλλά εκείνη τον έστειλε από εκεί που ήρθε. Σύμφωνα με τη δεύτερη, η Σάνσα θέλει να επικοινωνήσει με τον Ρόμπιν Άρρυν, τον ξάδερφο της για να συνδράμει στη μάχη για το Winterfell. Ο Άρρυν όμως δεν έχει και τόσο μεγάλη δύναμη τελευταία μιας και ο Μικροδάχτυλος φαίνεται να τον ελέγχει. Ο Μπέιλις άλλωστε θέλει να πείσει τον Ρόμπιν να σώσει την ξαδέρφη Σάνσα και να το κάνει, μάλιστα, να φανεί σαν να ήταν δική του ιδέα. Άρα;
Όπως φαίνεται όμως, ο Μικροδάχτυλος θα είναι το αναγκαίο κακό και πάλι. Θυμίζουμε πως στο πέμπτο επεισόδιο ο Μπέιλις ανέφερε πως οι Βόρειοι θα ακολουθήσουν έναν πραγματικό Σταρκ, όχι έναν "μισό Σταρκ", υπονοώντας τον Τζον. Το οικόσημο ενδεχομένως θα πείσει τους Ιππότες της Κοιλάδας. Η συνέχεια θα μας διαφωτίσει.
ΥΓ: Σύμφωνα με το awoiaf.westeros.org, το Vale αριθμεί περίπου 45.000 στρατιώτες, μια τεράστια δηλαδή δύναμη. Βέβαια, για να βοηθήσει ο Μικροδάχτυλος, σίγουρα θα θέλει γερά ανταλλάγματα.

Το γράμμα:

 

Και η αποκάλυψη:

 


Φωτογραφία: IMGUR/CREEPYPANCAKES


Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3