-->

Σχολιασμός 10ου επεισοδίου - 6η σεζόν

http://freshsnews.blogspot.com/2016/06/27-10-6gameofthrones.html
Καλημέρα αγαπημένα Αρχοντόπουλα!

Τελευταίος σχολιασμός για φέτος και Σέρσεϊ θεάρα αγαπώ! Σ' αγάπησα απο την πρώτη στιγμή που σε είδα! Άξιο τέκνο του πατέρα σου! Τώρα αναπαύσουν εν ειρήνη γιατί ο Τόμμεν τα κακάρωσε και το τέλος έρχεται σύντομα απο τα χέρια του αδερφού Τζέιμι, του αδερφού Τύριον, των εκατοντάδων εχθρών σου... Η Σέρσεϊ κάθεται στο Θρόνο ως η νεα μαύρη Βασίλισσα. Πάπαλα Μάρτζ, πατέρας αδερφός Λόρας, εκατοντάδες σπουργίτια, ξάδερφος Λάνσελ και θείος Κέβαν, μάεστερ Παϊσέλ και δεκάδες άρχοντες και αρχόντισσες της πρωτεύουσας!

Βάρυς συμμαχεί με Μαρτέλ που συμμαχούν με Ταϊρέλ που υποστηρίζουν την Λιλίκα!

Ο Τζον γιος της Λυάννα και του... δεν μας άφησε η σειρά να ακούσουμε αλλά απο τα λόγια της ετοιμοθάνατης νέας μητέρας θα συνεχίσουμε να λέμε Ραίγκαρ, γίνεται Βασιλιάς του Βορρά και η Σάνσα συνειδητοποιεί πως η φαντασίωση του Μικροδάχτυλου τελικά ίσως δεν είναι και κακή ιδέα!


Η Λιλίκα μπήκε επιτέλους στα πλοία, μαζι με το στρατό της και τους δράκους! Κάνει Χέρι τον Τύριον και μπαίνει γερά στο μεγάλο παιχνίδι. Ντάαριο μένει πίσω για να διοικεί το Μιρίν και τον πλέον Bay of Dragons!

Η Άρυα παίρνει άμεση εκδίκηση απο τον Γουόλτερ Φρέυ κόβοντας του το λαρύγγι! Τι χαρά και ικανοποίηση για τους Σταρκ φέτος!

Μίρα και Μπραν στέκουν μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά απο το Γουίντερφελ και ο Coldhands/Μπέντζεν τους αφήνει θυμίζοντας μας όμως πως όσο το Τείχος στέκεται όρθιο λόγω της μαγεία του εμποδίζει τους νεκρούς. Αλλά αν πέσει; Θα το μάθουμε στην επόμενη σεζον

Τέλος Σαμ έφτασε στο άνδρο των μάεστερ και έπαθε οργασμό βλέποντας την τεράστια βιβλιοθήκη. καλή αρχή Σαμ στο νέο μονοπάτι σου.

Οι γυναίκες έχουν πλέον τις κυριότερες θέσεις σε όλο τον κόσμο! Ήταν η χρονιά των γυναικών και θα συνεχίσει.

Αύριο αναλυτικά στην περίληψη σκέψεις, ανάλυση και τελευταία αντίο απο μένα. Θυμίζω οτι το site συνεχίζει όλο το χρόνο γιατί αρχίζει η περίοδος γυρισμάτων!!! Και μην μου πείτε για Brexit μια παραγωγή ξέρει να συνεχίζει ακάθεκτη.

Υ.Γ. Παρακαλώ μην κάνετε τεράστια σχόλια γιατί τα σπαμάρει η εφαρμογή και μετά μου γκρινιάζετε...
Υ.Γ.2 Αύριο τα αντίο και τα ευχαριστώ με κάθε πρέπουσα συγκίνηση!

http://www.gameofthrones-grfans.com/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3