-->

Τα 10 καλύτερα Βeach Βars στην Ελλάδα

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/06/10-each-ars.html
Ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι, καλή μουσική, καφέδες, ποτά, partys, beach bars για να τα κάνουμε όλα αυτά! Σας παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα όπως εμείς τα επιλέξαμε (να σας πούμε εδώ πως η λίστα είναι τεράστια και δυσκολευτήκαμε στην επιλογή μας). Η σειρά είναι τυχαία...

#1 Kalua (Μύκονος – Παράγκα)


Kalua (Μύκονος - Παράγκα)
Kalua (Μύκονος – Παράγκα)

To beach bar της Kalua (Παράγκα) βρίσκεται Νότια της Μυκόνου, ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο του κοσμικού νησιού, το Kalua φιλοξενεί χιλιάδες παραθεριστές από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο, έχοντας ιστορία που αρχίζει από τη δεκαετία του 60 και διατηρεί τη φήμη της σε υψηλά επίπεδα, διότι βρίσκετε σε τοποθεσία που είναι από τις λίγες παραλίες που παραμένουν γραφικές και προσιτές στο ευρύτερο κοινό. Με εύκολη οδική πρόσβαση από τους κεντρικούς δρόμους της Μυκόνου, αλλά και από τη θάλασσα, με άμεση εξυπηρέτηση από τα γραφικά καϊκάκια που ξεκινούν από την αφετηρία της Παραλίας του Πλατύ Γυαλού, κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με θέα την Νάξο την Πάρο και την Αρχαία Δήλο που κάθε απόγευμα ο ήλιος χάνεται πίσω της, δημιουργείται ένα φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα.

#2 Super Paradise (Μύκονος)


Super Paradise (Μύκονος)
Super Paradise (Μύκονος)

Υπέροχα δροσερά κοκτέϊλς και φρέσκιες φρουτοσαλάτες είναι μόνο ένα δείγμα από τις παροχές του beach bar, ενώ παρέχεται και άψογο beach service. Ξαπλώστρες και ομπρέλες υπάρχουν προς ενοικίαση και, για όσους επιθυμούν την άμεση επαφή με την χρυσή άμμο, υπάρχει χώρος για να μπορεί κάποιος να απλώσει την πετσέτα του. Επίσης στην διάθεση του κοινού βρίσκεται πάντα ναυαγοσώστης καθώς και ντουζιέρες.
Τα πάρτυ, στο super paradise, είναι ένα φαινόμενο που θα συναντήσει κάποιος σε καθημερινή βάση, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γεύση της ασύγκριτης παιχνιδιάρικης διάθεσης της Μυκόνου της οποίας τα πάρτυ ως γνωστών διαρκούν από το πρωί εως το πρωί της επόμενης μέρας. Χαρακτηριστικό των party του super paradise είναι ότι εδώ οι διοργανωτές των πάρτυ είναι περιττοί, μιας και όλα γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη, αρκεί κάποιος απλά να αναφέρει την λέξη. Άλλωστε το αυθόρμητο, όπως πολλοί πιστεύουν είναι και το καλύτερο!

#3 Tropicana Beach Bar (Μύκονος)


Tropicana Beach Bar (Μύκονος)
Tropicana Beach Bar (Μύκονος)

Στην παραλία Paradise στη Μύκονο βρίσκεται το Tropicana Beach Bar & Restaurant, όπου η διασκέδαση και η χαρά κυριαρχούν. Ξεκινάμε το πρωί με καφέ, φρέσκους χυμούς και πρωινό. Αργότερα συνεχίζουμε με υπέροχα, δροσιστικά κοκτέιλ και γεύμα στο εστιατόριό μας. Νωρίς το βράδυ μπορείτε να πάρετε μέρος στα Tropicana beach parties όπου ακούγονται όλα τα τελευταία hits, επιλεγμένα από τον dj μας.
Το Tropicana Beach Bar ανακηρύχθηκε προσφάτως ως το 2ο πιο δημοφιλές και hot beach bar στον κόσμο σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Travel Channel, όπου μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 21 πιο σέξι beach bars, ανάμεσα από τα οποία επικράτησε το Tropicana. Το Tropicana Beach Bar ανακηρύσεται το 2ο πιο καυτό beach bar στον κόσμο! Το Tropicana Beach Bar είναι μια όαση δροσιάς μέσα στην καυτή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, καθώς έχετε τη δυνατότητα ν’ απολαύσετε δροσερά ποτά, αναζωογονητικούς χυμούς, ευφάνταστα κοκτέιλ και καφέδες που θα σας τονώσουν.

#4 Punda (Πάρος)


Punda (Πάρος)
Punda (Πάρος)

Στο πιο μαγευτικό σημείο της Πάρου και αμφιθεατρικά στο Αιγαίο σας περιμένει το συγκρότημα Punda Beach Club.
Το Punda Beach Club αποτελεί το απόλυτο must be place του νησιού κυρίως για έντονη διασκέδαση και δραστηριότητες. Κάθε χρόνο χρόνο διοργανώνονται διάφορα events τα οποία αποτελούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών στο νησί ενώ η παραλία του club είναι μία από τις ομορφότερες του νησιού.
Φέτος ανανεωμένο σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον ήλιο στην παραλία, πίνοντας το ποτό σας στα μπαρ υπό τους ήχους μουσικής από γνωστούς Dj’s, ή απλά διασκεδάζοντας στην πισίνα. Και αν αυτά δεν σας είναι αρκετά, σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στο bazzar ή θα ξεχαστείτε στο εμπορικό κέντρο.

#5 Blue Fish (Χαλκιδική)


Blue Fish (Χαλκιδική)
Blue Fish (Χαλκιδική)

Με χωρητικότητα 1000 ατόμων, το beach bar Blue Fish υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές all day διασκέδασης. Εδώ η ημέρα ξεκινάει με chill out ρυθμούς, ενώ μετά τις 6 το κέφι ανεβαίνει και μαζί με αυτό, οι θαμώνες στα τραπέζια. Το έναυσμα δίνουν τα πολύχρωμα «κανατάκια» με αλκοόλ του Blue Fish, που περιφέρονται αδιακρίτως και δωρεάν. Με πρωταγωνιστές την παγωμένη μπύρα, το μαύρο ρούμι και το εξωτικό Malibu, η σκηνή γεμίζει με όμορφες παρουσίες. Από τα decks του, παρελαύνουν γνωστά ονόματα Ελλήνων djs που «παίζουν» με εναλλαγές ξένων hits.

#6 Aqua Mare (Χαλκιδική)


Aqua Mare (Χαλκιδική)
Aqua Mare (Χαλκιδική)

Οι επιρροές από τα κυκλαδίτικα νησιά είναι εμφανής στο Aqua Mare. Εδώ, κυριαρχούν τα χρώματα του γαλάζιου και του λευκού, ενώ ακόμα και ένας ανεμόμυλος δίνει το «παρών». Τα Σαββατόβραδα, μπάντες μας χαλαρώνουν με ξένες μπαλάντες, ενώ κεράκια τρεμοπαίζουν και προβολείς καθρεφτίζονται στα καταγάλανα νερά. Την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει με το καθιερωμένο party να ξυπνά τις αισθήσεις μας. Frozen cocktails με πεπόνι, δυνατή μουσική και κορμιά με μικροσκοπικά μαγιό κλέβουν την παράσταση, με τα θεαματικά πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

#7 Capital (Λευκάδα)


Capital (Λευκάδα)
Capital (Λευκάδα)

Το Capital βρίσκετε στην Λευκάδα. Δεν θα αναλύσουμε το θέμα, απλός θα αναφερθούμε στην κοινή παραδεκτή γνώμη όσων έχουν πάει εκεί… Ίσως το καλύτερο beach bar-club στην Δυτική Ελλάδα!

#8 Elli (Ρόδος)


Elli (Ρόδος)
Elli (Ρόδος)

Το Elli Beach Restaurant-Bar άνοιξε το 2008 και αμέσως έγινε ένα από τα πιο γνωστά beach restaurant του νησιού. Γίνονται πάρα πολλά events όπως beach party με φωτιές και τα συναφή. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα bars του Αιγαίου!

#9 Bananarama (Σκιάθος)


Bananarama (Σκιάθος)
Bananarama (Σκιάθος)

Παραλία Μπανάνα, Σκιάθος: σε ένα από τα ωραιότερα και πιο sexy σημεία της Ελλάδας, βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα και πιο sexy beach bars της Ελλάδας, τοBananarama, ο απόλυτος Ναός του Μεσημεριανού Clubbing!
Εδώ, οι καυτές παρουσίες, τα απολαυστικά κοκτέιλ και η trendy μουσική δημιουργούν την πιο must καλοκαιρινή εμπειρία, ακριβώς μπροστά από το κύμα.
Εδώ, γράφουν ιστορία τα πιο δυνατά, αυθόρμητα parties του καλοκαιριού με τους καλύτερους guest djs και με τους πολλούς διάσημους φίλους του Bananarama, από τον χώρο της Ελληνικής, και όχι μόνο, showbiz.
Εδώ, τα sexy κορμιά που απολαμβάνουν τη θάλασσα και οι απανταχού «μεσημεριανοί» clubbers βρίσκουν καθημερινά το απόλυτο meeting point τους.
Βυθιστείτε στα κρυστάλλινα νερά, χαλαρώστε κάτω από τον ήλιο, απολαύστε τα διάσημα πράσινα κοκτέιλ Bananarama, αφήστε το beat να σας παρασύρει… το πιο sexy καλοκαίρι της ζωής σας, μόλις άρχισε!

#10 Μύλος (Κως)


Μύλος (Κως)
Μύλος (Κως)

Ο Μύλος Beach Bar στην Κω, είναι μια μοναδική μίξη από μουσική, υπέροχη θαλάσσια θέα και μελωδική ατμόσφαιρα, η οποία σας εγγυάται αξέχαστες μέρες και νύχτες.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3