Υλικά
Ετοιμάστε τον καφέ και αφήστε τον να κρυώσει. Βάλτε τον θρυμματισμένο πάγο σε ένα ποτήρι. Κόψτε τα μούρα σε τέταρτα και βάλτε τα στην κορυφή του πάγου. Ρίξτε μέσα τα σιρόπια και τον καφέ. Διακοσμήστε με σαντιγί. Βάλτε το παγωτό στην κορυφή.
με σκόνη κακάο και κόκκους καφέ....
https://greeksintayes.blogspot.gr/2016/05/blog-post_12.html
- 2 φλιτζάνια espresso
- 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι βατόμουρο
- 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σοκολάτας φράουλες σαντιγί
- 2 κουταλιές παγωτό κακάο σε σκόνη κόκκοι καφέ...
Ετοιμάστε τον καφέ και αφήστε τον να κρυώσει. Βάλτε τον θρυμματισμένο πάγο σε ένα ποτήρι. Κόψτε τα μούρα σε τέταρτα και βάλτε τα στην κορυφή του πάγου. Ρίξτε μέσα τα σιρόπια και τον καφέ. Διακοσμήστε με σαντιγί. Βάλτε το παγωτό στην κορυφή.
με σκόνη κακάο και κόκκους καφέ....
https://greeksintayes.blogspot.gr/2016/05/blog-post_12.html