-->

Πανελλαδικές 2016: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/05/16-Panelladikes-2016-Oi-protes-ektimiseis-gia-to-thema-tis-Neoellinikis-Glossas.html 


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ: "Τα χαρακτηριστικά της  γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας"
- ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ: Το πλήρες θέμα στο www.newsit.gr αλλά και τις εκτιμήσεις
- Χωρίς προβλήματα η πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ























Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, άρχισαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις. Το μάθημα είναι γενικής παιδείας και σε αυτό εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων, είτε δίνουν με το παλιό, είτε με το νέο σύστημα, αλλά και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα.
Το θέμα που έπεσε είναι από το βιβλίο "Πρακτική φιλοσοφία" του Παπανούτσου και είχε να κάνει με την φιλία.
Τίτλος: "Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας"
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Κατανοητό χαρακτηρίζεται από τους εκπαιδευτικούς το κείμενο του Ευάγγελου Παπανούτσου που έπεσε στο μάθημα της Νεοαλληνικής Γλώσσας. Οι μαθητές είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους κείμενα. Η άσκηση κατανόησης κειμένου θεωρείται  ΒΑΤΗ όπως και οι ερωτήσεις της θεωρίας και οι λεξικολογικές ασκήσεις. Σε γενικές γραμμές θα θέματα θεωρούνται προσιτά.

Η εξέταση των μαθημάτων των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') και στις 6 Ιουνίου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.Αύριο, Τρίτη 17 Μαΐου, τη σκυτάλη παίρνουν τα ΕΠΑΛ (οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ-ομάδα Α' που δίνουν με το παλιό σύστημα), κάνοντας την αρχή και πάλι με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Στη συνέχεια, από τις 16 έως και τις 27 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 15 έως 29 Ιουνίου.

newsit

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3