-->

Ντροπή! Εταιρείες δίνουν τρόφιμα για "πρόσφυγες" και όχι για Έλληνες άστεγους...

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/03/11-dropi-etaireies-dinoun-trofima-gia-prosfyges-kai-oxi-gia-ellines.html
Ο ένας Δήμος μετά τον άλλον, καλεί όλους τους Έλληνες να προσφέρουν ότι έχουν για την φροντίδα των μεταναστών, παράλληλα με τις καμπάνιες που οργανώνουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα ΜΜΕ, την ίδια ώρα που χιλιάδες έλληνες βρίσκονται στο δρόμο.
Τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, χιλιάδες είναι οι συνάνθρωποι μας που ξαφνικά, από την μια μέρα στην άλλη, έχασαν ότι είχαν.
Κανένας βέβαια δεν πραγματοποίησε τόσο μεγάλες καμπάνιες για τους συνανθρώπους μας, όπως η πρωτοφανής κινητοποίηση για τους "πρόσφυγες"... 
Οι εταιρείες λοιπόν, θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος, αλλά πως έχουν μια "ανθρώπινη" πλευρά και κατανόηση, προχωρούν με κάθε τρόπο στην βοήθεια των μεταναστών.
Από τις πρώτες εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν για τους μετανάστες, ήταν η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος,  η οποία προχώρησε στην παροχή γευμάτων σε όσους έφτανα στον λιμάνι του Πειραιά. 
Αναλόγως έπραξε και η ΣOΓIA EΛΛAΣ βιομηχανία τροφίμων, η οποία παραχώρησε τρόφιμα για τους μετανάστες. 
Τώρα ήρθε στην δημοσιότητα η είδηση, πως και η Chipita θα "φροντίσει" όσους έρχονται στα ελληνικά παράλια, καθώς θα παράγει επιπλέον, 1.000.000 croissant molto, με σκοπό να διανεμηθούν δωρεάν, μέσω του Ερυθρού Σταυρού, σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Παράλληλα, πολλές είναι οι εταιρείες που συνεργάζονται με δήμους για την παραχώρηση τροφίμων σε μετανάστες, αλλά δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τις εν λόγω ενέργειες,  την ίδια ώρα που οι Έλληνες πεινάνε...

http://www.voicenews.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3