-->

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟΥΣΚ: ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/03/10-ntonalt-tousk-synora.html


Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται ότι όλα αυτά που συμβαίνουν με τα «προσφυγάκια» (που είναι κι αυτοί θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και μάλιστα τα μεγαλύτερα…), είναι ένα μεγάλο κόλπο, στο οποίο συμμετέχουν άπαντες!
Έτσι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος προ ολίγων ημερών εμφανιζόταν από τα ελληνικά ΜΜΕ ως σφοδρός πολέμιος του κλεισίματος του συνόρων από τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, τώρα τις… συγχαίρει γι’ αυτό, με δύο tweets. Ιδού τα… συχαρίκια: “Ευχαριστώ τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης”.
Ιδού και το πιο αποκαλυπτικό tweet, που αποδεικνύει την συμπαιγνία όλων –ντόπιων και ξένων- για την μετατροπή της Ελλάδος σ’ ένα απέραντο hot spot: “Οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων έφτασαν στο τέλος τους. Δεν είναι ζήτημα μονομερών ενεργειών, αλλά κοινή απόφαση των 28 της ΕΕ”.
«Κοινή απόφαση των 28»; Άρα και της Ελλάδος, παρά το γεγονός ότι οι συριζοψεκασμένοι εμφανίζονταν δημοσίως… οργισμένοι για το κλείσιμο των συνόρων και απειλούσαν ότι θα σκίσουνε… γάτες (Ιμαλαΐων…), για τα μάτια του κόσμου βεβαίως!
Ο ελληνικός λαός έχει πλέον το λόγο…

http://ethnikismos.net/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3