-->

Nissan Titan Warrior Concept: Παγκόσμιος… πολεμιστής!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/14warrior-titan-xd-pick-up-carotoggmail.html
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει στην έκθεση του Ντιτρόιτ το εντυπωσιακό πρωτότυπο Warrior που βασίζεται στο κανονικό Titan XD και αποτελεί μία ακραία εκδοχή του μεγάλου pick-up… για την πρώτη γραμμή!
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)
Θυμάστε το Nissan Titan XD με τους πολυκύλινδρους διάταξης V κινητήρες και το θηριωδών διαστάσεων προφίλ; Ε, στην περίπτωση του πρωτότυπου Warrior φανταστείτε κάτι πολύ μεγαλύτερο, με ένα πιο φουσκωμένο αμάξωμα που μοιάζει με όχημα στρατιωτικών επιχειρήσεων, με περίπου 76 cm περισσότερα από κάθε πλευρά, αυξημένο ύψος κατά επίσης 76 mm από το έδαφος και 18άρες ζάντες με «μπαλονάτα» λάστιχα διαμέτρου 37 ιντσών! Μάλιστα, στην γκρι ματ βαφή με τις μαύρες και πορτοκαλί αποχρώσεις το Warrior δείχνει τόσο κακό όσο πρέπει για να κλέψει τις εντυπώσεις.
To πακέτο του… πολεμιστή συμπληρώνουν οι LED προβολείς, οι τετραπλές απολήξεις, τα προστατευτικά του αμαξώματος, οι αλουμινένιες ποδιές, ενώ στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει το κάρμπον και το δέρμα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 turbo-diesel με τους 310 PS που συνδυάζεται με ένα heavy-duty αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.



Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3