-->

Η κατάρρευση του πετρελαίου κάνει τη βενζίνη φθηνότερη και από το εμφιαλωμένο νερό

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/14i-katarreysi-toy-petrelaioy-kanei-ti-venzini-fthinoteri-kai-apo-emfialomeno-nero.html
Λιγότερα και από το... εμφιαλωμένο νερό θα κοστίζει η βενζίνη, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, μετά και τη νέα πτώση των τιμών του πετρελαίου που έριξε την τιμή του καυσίμου κάτω και από τις 96 πένες το λίτρο (1,28 ευρώ). 
Το Μπρεντ υποχώρησε χθες βράδυ κάτω από τα 30 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από το 2004 σημειώνοντας πτώση 73% σε σχέση με την τιμή που είχε το περασμένο καλοκαίρι 115 δολάρια. 
Εκπρόσωπος της RAC, σημειώνει η Telegraph, ανέφερε ότι με τη βενζίνη στις 86 πένες το λίτρο, η τιμή της θα είναι χαμηλότερη σε σχέση και με εκείνη των διαφόρων ειδών εμφιαλωμένων νερών που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ. 
Στη Βρετανία η αμόλυβδη έχει πέσει κάτω από τη μια λίρα (1,33 ευρώ) το λίτρο, για πρώτη φορά από το 2009, καθώς το πετρέλαιο ακολουθούσε τη γνωστή... καθοδική πορεία. 
Οι μέσες τιμές σε όλη τη Βρετανία παραμένουν τα 102 πένες (1,36 ευρώ το λίτρο) για τη βενζίνη και το 103,22 πένες (1,37 ευρώ το λίτρο) για το ντίζελ. 


Πηγή:  iefimerida.g 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3