-->

Ισχυρή έκρηξη στο Σουλτάν Αχμέτ στην Κωνσταντινούπολη -Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς και τραυματίες

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/12-ishyri-ekrixi-sto-soyltan-ahmet-stin-konstantinoypoli.htmlΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, στο Σουλτάν Αχμέτ, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της πόλης. 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες ενώ όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan υπάρχει ένας νεκρός αστυνομικός. Τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και διαμελισμένα σώματα.
«Aυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είδε μέσα στο πλήθος των τουριστών βομβιστή αυτοκτονίας», αναφέρει η Χουριέτ. 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα υπήρχε γκρουπ τουριστών εκείνη την ώρα στο σημείο απο τη Γερμανία.
H πρώτη φωτογραφία από τη στιγμή της έκρηξης: 






Πυργκαγιά σε ξενοδοχείο
Σχεδόν ταυτόχρονα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στα νοτιανατολικά της Κωνσταντινούπολης και όπως μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος, υπάρχουν αρκετοί εγκλωβισμένοι.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος του Μαλπτέπε (περιοχή που ανήκει στην Κωνσταντινούπολη και στην οποία βρίσκεται το εν λόγω ξενοδοχείο), 20 άτομα διασώθηκαν από το ξενοδοχείο, ενώ ένα άτομο βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου. Σε νεότερη ενημέρωσή του έγραψε ότι ακόμα 4 άτομα εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο και ότι η φωτιά είναι έτοιμη να σβήσει.
Σε τελευταία ενημέρωσή της η Daily Sabah αναφέρει ότι σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο ξενοδοχείο έχουν διασωθεί και δεν υπάρχει καμία απώλεια.




Πηγή:   iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3