-->

Απειλεί με κυρώσεις τη Ρωσία ο Νταβούτογλου!

Απειλεί με κυρώσεις τη Ρωσία ο Νταβούτογλου!Με κυρώσεις προειδοποίησε τη Ρωσία ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας σε μέλη του ΑΚΡ στο Κοινοβούλιο της Τουρκίας.
Μάλιστα, ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματός του ότι το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο. «Είμαστε έτοιμοι για όλων των ειδών τις συζητήσεις με τη Ρωσία, όμως κανείς δεν θα μας υπαγορεύσει τι θα κάνουμε», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Παράλληλα, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία, «αν χρειαστεί», σημειώνοντας πως χθες, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, συζητήθηκαν πιθανά μέτρα κατά της Ρωσίας. Ωστόσο, όπως είπε, «ελπίζουμε πως η κρίση στις σχέσεις μας με τη Ρωσία θα ξεπεραστεί και δεν θα πάρουμε αυτά τα μέτρα».
Επίσης, ο Νταβούτογλου δήλωσε πως θέλει να επισκεφθεί τη Βαγδάτη για να «πέσουν οι τόνοι» σε ό,τι αφορά τη διαμάχη που ξεκίνησε μετά την ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή - το Ιράκ λέει ότι δεν ζήτησε κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτό θα παραπέμψει το θέμα στον ΟΗΕ αν δεν αποσυρθούν τα τουρκικά στρατεύματα.


Πηγή:   http://www.iefimerida.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3