-->

Το Star Wars έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/12/23-star-wars.html
Η νέα ταινία "Star Wars: The Force Awakens" (Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνάει), άνοιξε με ρεκόρ εισπράξεων το περασμένο Σαββατοκύριακο, με 248 εκατομμύρια δολάρια (227,2 εκατ. ευρώ) στη Βόρεια Αμερική και 529 εκατ. δολάρια (484.7 εκατ. ευρώ) παγκόσμια, είπε χθες η εταιρεία Walt Disney.
Η ταινία, που ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο στη σειρά "Πόλεμος των Άστρων", έσπασε ρεκόρ σε πωλήσεις εισιτηρίων και στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκόσμια, ανεβάζοντας τις ακαθάριστες εισπράξεις εισιτηρίων πάνω από τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια (4,58 δις ευρώ).
Η ταινία προβλήθηκε πρώτη φορά σε μερικές διεθνείς αγορές στις 16 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από την άφιξή της στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Καναδά το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου. Έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων για πρώτη μέρα προβολής σε αρκετές χώρες εκτός των ΗΠΑ, όπως στη Βρετανία, την Αυστραλία και τη Ρωσία.
Το προηγούμενο ρεκόρ το πέτυχε νωρίτερα φέτος η ταινία "Jurassic Park", της Universal Studios, που άνοιξε με ρεκόρ 524 εκατομύρια δολάρια (480 εκατομμύρια ευρώ) σε πωλήσεις εισιτηρίων.
Η πρώτη μέρα προβολής της "Star Wars: The Force Awakens" στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την παραμονή των Χριστουγέννων.


http://www.imerisia.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3