-->

Όλο το ιστορικό της κόντρας Γεωργιάδη - Λαζόπουλου



 http://freshsnews.blogspot.com/2015/12/16-lazopoylos-gewrgiadis.html













Αθήνα
Κόντρα μεταξύ του Αδωνη Γεωργιάδη και του Λάκη Λαζόπουλου ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ επιχείρησε να μπει στο θέατρο Βέμπο, από όπου μεταδίδεται η εκπομπή του ηθοποιού θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για όσα είπε γι' αυτόν ο κ. Λαζόπουλος.

Ωστόσο, ο κ. Λαζόπουλος δεν επέτρεψε την εισόδο του κ. Γεωργιάδη, προκαλώντας την αντίδρασή του μέσω twitter.

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ' έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε» απάντησε στον κ. Γεωργιάδη ο ηθοποιός.

Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 15, 2015

Τι είπε ο Λαζόπουλος


Στη διάρκεια της εκπομπής του, ο κ. Λαζόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων, προκαλώντας την οργή πολλών στη ΝΔ: «Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Ν.Δ. Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το... καραμανλικό παρελθόν της παράταξης».
Ακόμη ο κ. Λαζόπουλος ανέφερε, ότι του κ. Γεωργιάδη του «φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη Χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλείψει...Έβρισε μέχρι και το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει».
Ο κ. Λαζόπουλος συνέχισε, λέγοντας ότι το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά και διερωτήθηκε: «Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του...Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξιά. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη ΝΔ».
«Επιδρομή» Γεωργιάδη
Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να μπει στο χώρο, απ’ όπου μεταδιδόταν η εκπομπή και να συνομιλήσει απευθείας με τον κ. Λαζόπουλο και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς είχε πληροφορηθεί, ότι ο ηθοποιός έδωσε, όπως υποστήριζε, γραμμή κυρίως κατά του ίδιου και του κ. Μητσοτάκη, επικαλούμενος τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.
«Θέλω μια ΝΔ που δεν θα φοβάται ούτε θα γλείφει το Λαζόπουλο. 
Ο κ. Λαζόπουλος, όπως πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, στήνει ένα τσαντίρι, για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και τώρα έστησε ένα τσαντίρι για να παρέμβει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Ήρθα εδώ γιατί με καθύβριζε επί δεκάλεπτο, για να μου τα πει κατά πρόσωπο. Και να μου δώσει την ευκαιρία να απαντήσω, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης άνθρωπος. Αλλά δεν το έκανε».
Η εμπλοκή του Ιωαννίδη της ΟΝΝΕΔ
Η αναφορά στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ έχει τη σημασία της, διότι προ ημερών υπήρξε μεγάλη ένταση του κ. Γεωργιάδη με τον κ. Ιωαννίδη, γιατί πήγε στην προ ημερών πρεμιέρα της παράστασης του κ. Λαζόπουλου, όπου έδωσε το παρών σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Ουδέν σχόλιο», έγραψε στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης αναρτώντας φωτογραφία, όπου ήταν αγκαζέ ο κ. Λαζόπουλος (σ.σ. υβριστής της Ν.Δ. κατά τον κ. Γεωργιάδη), ο κ. Ιωαννίδης και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο «Βηματοδότης» της Κυριακής, είχε συνομιλία με τους κκ. Τσίπρα και Παππά.
Ο κ. Ιωαννίδης, πολιτικό παιδί του κ. Στυλιανίδη, με τον οποίο στηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Γεωργιάδη, με αναφορές στο πολιτικό παρελθόν του, ενώ αρκετοί «καραμανλικοί», μεταξύ αυτών και αρθρογράφοι, έσπευσαν να μιλήσουν για προσπάθεια εδραίωσης... «μακαρθισμού» στη ΝΔ.
Το επεισόδιο αυτό αφήνει το αποτύπωμά του στην εσωκομματική αναμέτρηση της ΝΔ όσο γενικεύεται η διαμάχη των υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, παράλληλα με την μεγάλη συζήτηση και τα ποικίλα σενάρια που βλέπουν «πολιτικό εναγκαλισμό» ορισμένων καραμανλικών με το Μέγαρο Μαξίμου, τον πρωθυπουργό και στενούς του συνεργάτες, όπως ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Σε αυτό το κλίμα συνεχίζει να προκαλεί πολλές συζητήσεις, η κίνηση αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να χαρακτηρίσει προ ημερών «Εθνάρχη» τον κ. Τσίπρα και να τονίσει πως μαζί με τους κκ. Παυλόπουλο και Καραμανλή αποτελούν«εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας», αλλά και οι συχνές θετικές αναφορές του κ. Καμμένου στον κ. Καραμανλή, ο οποίος όμως παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από το Μέγαρο Μαξίμου και εμφανίζεται ιδιαίτερα αυστηρός με την κυβέρνηση και με τον πρωθυπουργό.

Σχόλιο Τζιτζικώστα και Μεϊμαράκη
«Eπειδή σε αυτή τη χώρα η Κυβέρνηση κάνει σάτιρα και ο κ.Λαζόπουλος πολιτική, το Aλ Tσαντίρι Nιουζ διάλεξε τον αντίπαλο που θέλει ο κ. Tσίπρας. Tην επιλογή όμως, θα την κάνουν οι Nεοδημοκράτες», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο Facebook.
Πολιτική συκοφαντία χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στο ΣKAI  τους ισχυρισμούς για δήθεν πρόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί επανερχόμαστε μονίμως σε ένα τέτοιο σενάριο, το οποίο διάφοροι κύκλοι καλλιεργούν, μη γνωρίζοντας τι εξυπηρετεί και θέλουν να χρεώσουν ότι ο Μεϊμαράκης, τελικά θα εκλεγεί ως  ‘’υποκινούμενο κάποιων για να συμφωνήσει με τον Τσίπρα’’; Θεωρώ ότι πέρα από κάποιο σημείο, αυτό καταντάει και συκοφαντία. Πολιτική συκοφαντία, βέβαια. Η οποία λέγεται και ξαναλέγεται, ενώ έχει απαντηθεί», ανέφερε.

Newsroom ΔΟΛ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3