-->

Ποιοι βουλευτές ψήφισαν «όχι» στην άρση ασυλίας του Μιχαλολιάκου -Πώς το εξήγησαν

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/12/10-poioi-voyleytes-psifisan-ohi-stin-arsi-asylias-toy-mihaloliakoy-pos-exigisan.html

Τέσσερις βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων, ένας της Νέας Δημοκρατίας και ένας υπουργός ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Η ολομέλεια ενέκρινε την άρση ασυλίας του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, για ομιλία του που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε πράξεις βίας, με 195 ψήφους υπέρ, 6 κατά και δύο «παρών».
Κατά της άρσης ασυλίας ψήφισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναδάκης, οι βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλλας, Μάριος Γεωργιάδης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος. «Παρών» ψήφισαν» ο Χρήστος Κέλλας της ΝΔ και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Δεν ήθελα να δώσω στον Νίκο Μιχαλολιάκο το δικαίωμα να προβάλει τις ακροδεξιές απόψεις του μετά από τη νίκη της Λε Πεν στη Γαλλία», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο κ. Καρράς για την τοποθέτησή του στην ψηφοφορία. «Ο Μιχαλολιάκος διώκεται για τόσα κακουργήματα και αυτό ήταν πλημμέλημα», ήταν από την άλλη το επιχείρημα του κ. Κέλλα.


Πηγή:  iefimerida.gr  

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3