-->

Συνεχίζει η πτωτική πορεία της δημοτικότητας της Μέρκελ

http://freshsnews.blogspot.com/2015/10/8-merkel.html
Νέες απώλειες καταγράφει το κόμμα της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ σε δημοσκόπηση, συνεχίζοντας την πτωτική του πορεία, ενώ συνεχίζει να ενισχύεται η Εναλλακτική για την Γερμανία, με καθοριστικό παράγοντα την προσφυγική κρίση.

Σύμφωνα με σφυγμομέτρηση της γερμανικής κοινής γνώμης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του τηλεοπτικού σταθμού RTL, οι Χριστιανοδημοκράτες / Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) χάνουν μια μονάδα και βρίσκονται στο 39%, ενώ οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) κερδίζουν μία και ανεβαίνουν στο 25%.

Από μια μονάδα χάνουν επίσης η Αριστερά (Die Linke) και οι Πράσινοι και περιορίζονται στο 9% με τους Φιλελεύθερους (FDP) να παραμένουν στο όριο του 5%. Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) συνεχίζει την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας δύο μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση και συγκεντρώνοντας 7%.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το ερώτημα για τον καταλληλότερο Καγκελάριο, η κυρία Μέρκελ χάνει μία μονάδα και περιορίζεται στο 47%, αλλά παραμένει σε μεγάλη απόσταση από τον αρχηγό του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος αν και κερδίζει μία μονάδα, βρίσκεται μόλις στο 15%.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3