-->

Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης

http://freshsnews.blogspot.com/2015/10/7-psifos-empistosinis.html




Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης με φανερή ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσυνής.Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες με ομιλίες υπουργών και βουλευτών των κομμάτων.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στάθηκε στη σημασία «η πρώτη αξιολόγηση να τελειώσει γρήγορα και με επιτυχία», μίλησε για «δύσκολο έργο» πρόσθεσε ότι θεωρεί πως μετά τις οργανωτικές αλλαγές που υπήρξαν στην κυβέρνηση «είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να μπορέσουμε να το συντονίσουμε».
Από τη μεριά του, ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης προανήγγειλε την υιοθέτηση ελεγκτικών προτύπων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γερμανία όπου «ξημερώματα εκατοντάδες ελεγκτές της εφορίας και αστυνομικοί μπήκαν σε μεγάλη επιχείρηση για θέματα φοροδιαφυγής».
Ο υπουργός Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτάς ανέφερε κάποια από τα ισοδύναμα για τη μη επιβολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση ενδέχεται να βρεθούν από το δικό του υπουργείο μιλώντας μάλιστα και για πιθανές «δεξαμενές» όπως αυτή της αύξησης των εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Ο υφυπουργός των Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να μετατρέψει σε... θερινό Νταβός ένα ελληνικό νησί για την προαγωγή της εξωστρέφειας της χώρας.

http://www.ethnos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3