-->

Κατατίθεται σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού

http://freshsnews.blogspot.gr/2015/10/5-proipologismos.html
Σήμερα, Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016.
Οι βασικές κατευθύνσεις του προσχεδίου εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής με στόχο την παρακολούθηση του εγχειρήματος και την υποβολή προτάσεων προς την κυβέρνηση.
Στην εν λόγω επιτροπή θα συμμετέχουν, με εκπροσώπους τους, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (αντιπροεδρία της κυβέρνησης, υπουργείο Οικονομικών, Τράπεζα της Ελλάδος, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Ταμείο Εγγυήσεων Καταθέσεων και Επενδύσεων).
Κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ εξουσιοδοτήθηκε, επίσης, το υπουργείο Οικονομίας να διερευνήσει τρόπους άμεσης κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών στην ειδική αγωγή, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, πέραν εκείνων που ήδη καλύφθηκαν από τα επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί πριν από την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και την ίδια μέρα που συνεδριάζει το Eurogroup.

http://www.imerisia.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3