-->

Μαχαίρωσαν συμμαθητή τους μέσα στο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού!

http://freshsnews.blogspot.com/2015/10/13epitethikan-me-mahairi-se-mathiti-lukeiou-ston-korudallo.html 

«Δεν γνώριζε τον άλλο μαθητή που του επιτέθηκε, δε μπορούσε να μιλήσει ήταν σε κατάσταση σοκ», λέει ο διευθυντής του σχολείου κ. Γρηγόρης Γουρδαμάκης στο protothema.gr

Δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο του επιτέθηκαν, ισχυρίζεται ο μαθητής λυκείου που μαχαιρώθηκε από δύο συμμαθητές του στο σχολείο του στον Κορυδαλλό, το πρωί της Δευτέρας.



Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο διευθυντής του σχολείου στο protothema.gr, ο μαθητής με τον οποίο είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει για λίγα λεπτά, του είπε πως δε γνωρίζει το λόγο που έπεσε θύμα επίθεσης. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό παρενόχλησης του από τα δύο παιδιά, τα οποία όπως ο ίδιος σημειώνει απροκάλυπτα επιτέθηκαν στο μαθητή.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είχε πέσει θύμα μπούλινγκ στο παρελθόν, όπως σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου.

Η οικογένεια είναι στο πλευρό του παιδιού της το οποίο είναι μεν εκτός κινδύνου αλλά παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ αναγνώρισε τον έναν από τους δύο δράστες. 


http://www.protothema.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3