-->

ΝΔ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός debate με όλους τους υποψήφιους

http://freshsnews.blogspot.com/2015/10/12-nd-debate.html
Και οι τέσσερις είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.
Συμφώνησαν πάντως για τη διοργάνωση δύο συνδιασκέψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επ’ αυτού εκφράστηκαν επιφυλάξεις με ποιον τρόπο θα γίνουν και σε ποιο κοινό.
Κοινός τόπος των εκπροσώπων των υποψηφίων είναι ότι η συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μιλούν για σημαντική πρόοδο και αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρξουν πληρωμένα διαφημιστικά σποτ των υποψηφίων.
Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα του «Έθνους» (ρεπορτάζ: Ελένη Κομίνη), οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας ξεκίνησαν ήδη την προεκλογική τους εκστρατεία από τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, με κοινό στόχο τη διείσδυση στη βάση της ΝΔ που ξεπερνά τα όρια των κομματικών μηχανισμών,
Και οι 4 υποψήφιοι φέρουν, ωστόσο, το βαρύ φορτίο της δημοσιονομικής προσαρμογής των ετών 2012-2014. Την ίδια ώρα έχουν, όμως, και ένα πλεονέκτημα, ότι στο τέλος της περιόδου αυτής η χώρα παρουσίασε, δημοσιονομικά, μία θετική εικόνα, η οποία θα μπορούσε σε συνδυασμό με την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων να οδηγήσει την ελληνική οικονομία στην πολυπόθητη ανάκαμψη.
Σε αυτό το σκεπτικό κινείται και από τους 4 υποψηφίους η αντιπολιτευτική τους τακτική στις ομιλίες τους μέσα στη Βουλή, αλλά και στον κόσμο που συναντούν στις διάφορες πόλεις που επισκέπτονται ανά την επικράτεια. Προσδοκούν αφενός το ξεκίνημα ενός νέου διαλόγου με την κοινωνία που θα ενεργοποιήσει εκτός από τα μέλη της ΝΔ και τους πολίτες, φίλους της παράταξης έτσι ώστε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 22ης Νοεμβρίου. Σε επίπεδο κομματικών αλλαγών, όλοι συνομολογούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ότι χρειάζονται αλλαγές στο κόμμα που θα εκσυγχρονίσουν την παράταξη και εντέλει θα τη φέρουν στον κυβερνητικό στίβο έναντι του αντιπολιτευτικού που βρίσκεται σήμερα.

www.ethnos.g

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3