-->

Στοχοποιημένη επίθεση για την πολιτική της απαξίωση κατήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/7kwnstntopouloy.html
Σε προσπάθεια αποδόμησης, απαξίωσης και «δολοφονίας της προσωπικότητας της», απέδωσε τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και την εμφανίζουν να έχει «θάψει» την ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαψεύδοντας τα με κατηγορηματικό τρόπο.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε απόψε η κ. Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για ανυπόστατα σκάνδαλα και για τερατώδεις ανακρίβειες και υποστήριξε ότι πίσω από αυτή την προσωπική επίθεση που δέχεται κρύβονται ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Επικρατείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα κατηγόρησε την απελθούσα κυβέρνηση για νεοδιαπλοκή ενώ τόνισε ότι η ίδια, αντίθετα από κάποιους άλλους, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την προάσπιση του δημόσιου χρήματος.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν στη πολιτική ζωή πρόσωπα και πολιτικοί αρχηγοί που προφανώς αισθάνονται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα είπαν και άλλα έκαναν, γιατί είπαν δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα και επειδή είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τα βρήκαν και την διευκόλυναν μάλιστα.

Όχι μόνο δεν διαφύλαξαν την προστασία του δημόσιου χρήματος, αλλά έκαναν ακριβώς το αντίθετο συμπεριλαμβανομένης και της σύναψης συμβάσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων, για τις οποίες δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

 Όπως υποστήριξε, «αναπαράγονται ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις συκοφαντίες, ότι δήθεν ως πρόεδρος της Βουλής «έθαψε» τη ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».

 «Αυτή η επίθεση ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κ. Δημήτρη Μπεκιάρη ο οποίος συνδέεται με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παπά και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και συνεχίστηκε από τα έντυπα του αυριανισμού, ενώ αναπαρήχθει από την ιστοσελίδα Ολυμπία που είναι σε ευθεία σύνδεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.


http://www.tovima.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3