Στοχοποιημένη επίθεση για την πολιτική της απαξίωση κατήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/7kwnstntopouloy.html
Σε προσπάθεια αποδόμησης, απαξίωσης και «δολοφονίας της προσωπικότητας της», απέδωσε τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και την εμφανίζουν να έχει «θάψει» την ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαψεύδοντας τα με κατηγορηματικό τρόπο.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε απόψε η κ. Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για ανυπόστατα σκάνδαλα και για τερατώδεις ανακρίβειες και υποστήριξε ότι πίσω από αυτή την προσωπική επίθεση που δέχεται κρύβονται ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Επικρατείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα κατηγόρησε την απελθούσα κυβέρνηση για νεοδιαπλοκή ενώ τόνισε ότι η ίδια, αντίθετα από κάποιους άλλους, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την προάσπιση του δημόσιου χρήματος.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν στη πολιτική ζωή πρόσωπα και πολιτικοί αρχηγοί που προφανώς αισθάνονται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα είπαν και άλλα έκαναν, γιατί είπαν δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα και επειδή είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τα βρήκαν και την διευκόλυναν μάλιστα.

Όχι μόνο δεν διαφύλαξαν την προστασία του δημόσιου χρήματος, αλλά έκαναν ακριβώς το αντίθετο συμπεριλαμβανομένης και της σύναψης συμβάσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων, για τις οποίες δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

 Όπως υποστήριξε, «αναπαράγονται ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις συκοφαντίες, ότι δήθεν ως πρόεδρος της Βουλής «έθαψε» τη ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».

 «Αυτή η επίθεση ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κ. Δημήτρη Μπεκιάρη ο οποίος συνδέεται με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παπά και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και συνεχίστηκε από τα έντυπα του αυριανισμού, ενώ αναπαρήχθει από την ιστοσελίδα Ολυμπία που είναι σε ευθεία σύνδεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.


http://www.tovima.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services