-->

Φόνος στο Gay Pride: Κυρώσεις σε έξι αστυνομικούς

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/7fonos-sto-gay-pride-kyroseis-se-eksi-astynomikous.html


Εξι αστυνομικοί θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους από την ισραηλινή αστυνομία μετά τη δολοφονία της νεαρής Ισραηλινής από υπερορθόδοξο εβραίο κατά το Gay Pride της Ιερουσαλήμ τον Ιούλιο, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση έρευνας που διαπιστώνει παραλείψεις, κυρίως στον τομέα των Πληροφοριών.

"Ο ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας του οποίου το παρελθόν ήταν γνωστό και ο οποίος μόλις είχε αποφυλακισθεί έπειτα από καταδίκη για παρόμοια επίθεση κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Gay Pride, κατόρθωσε να φθάσει στην ζώνη της πορείας και να διασχίσει τους αστυνομικούς κλοιούς ασφαλείας που υπήρχαν για την προστασία των συμμετεχόντων", αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γισάι Σλίσελ, 39 ετών , κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την Σίρα Μπάνκι, 16 ετών, κατά τη διάρκεια του Gay Pride, ενώ τραυμάτισε και άλλα άτομα. H νεαρή πέθανε λίγες ημέρες αργότερα. Στις 24 Αυγούστου απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του για φόνο και δεν επέδειξε μεταμέλεια για την πράξη του.

Η αστυνομία επικρίθηκε σφοδρά για την ανικανότητά της να προλάβει την επανάληψη της πράξης του, αν και ο κατηγορούμενος είχε κοινοποιήσει τις προθέσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την ενέργειά του.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας διευκρινίζεται ότι ο διοικητής Μπέντσι Σάου έδωσε εντολή για την απομάκρυνση του επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ και για την στέρηση κάθε προαγωγής για επτά χρόνια. Από τη θέση του θα απομακρυνθεί και δεύτερος αξιωματικός της υπηρεσίας Πληροφοριών, καθώς και τέσσερις ακόμη αστυνομικοί , οι οποίοι θα λάβουν γραπτή επίπληξη.


Πηγή - ΑΜΠΕ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3