-->

Γυμναστήριο έβαλε 48ε ετήσια συνδρομή και δείτε τι έγινε…

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/7-yava.htmlΠέρα από κάθε φαντασία η εικόνα έξω από γυμναστήρια γνωστής αλυσίδας, καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών έτρεξαν να επωφεληθούν από μια προσφορά στην ετήσια συνδρομή

Υπάρχει κάτι, πέρα από τα capital controls, που θα μπορούσε να βγάλει τους ανθρώπους στο δρόμο, ακόμα και τα ξημερώματα, κάνοντάς τους να σχηματίσουν ουρές εκατοντάδων ατόμων που περιμένουν υπομονετικά;Κι όμως υπάρχει!


Γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων, αποφάσισε να αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους, ό,τι ώρα κι αν είναι, απλά και μόνο με μια πολύ δελεαστική προσφορά στην ετήσια συνδρομή. Κατέβασε την τιμή στα 48 ευρώ.





Μερικοί μάλιστα πανηγύριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός πως μια αλυσίδα γυμναστηρίων, έβγαλε στο δρόμο περισσότερο κόσμο, απ' ότι η κυβέρνηση, όταν επιβλήθηκαν τα capital controls.
Φυσικά υπήρχε και το αντίπαλο δέος που σχολίαζε στο Twitter: «Αύριο συγκέντρωση έξω από τα σουβλατζίδικα 50 λεπτά το πιτόγυρο, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» αναφερόμενο στη γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων.






http://parenthesesnews.blogspot.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3