/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Η Ζωή σε ρομαντικό γεύμα με τον σύζυγό της [εικόνες] | Fresh News

Η Ζωή σε ρομαντικό γεύμα με τον σύζυγό της [εικόνες]

Σε ρυθμούς καθημερινότητας επέστρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μια βδομάδα μετά την εκλογική αναμέτρηση το iefimerida.gr την «συνέλαβε» να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο στις παρυφές του Ψυχικού. 
Η πρόεδρος της Βουλής, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Απόστολο Μαντή προτίμησε ένα ήσυχο σημείο του εστιατορίου, επιλέγοντας κόκκινο κρασί να συνοδεύσει το φαγητό τους. Κι αν το τραπέζι βρισκόταν σε ήσυχο σημείο του μαγαζιού, έξω μαινόταν η καταιγίδα που έπληξε χθες βράδυ την Αθήνα, εγκλωβίζοντας αρκετούς θαμώνες που δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν λόγω της ισχυρής νεροποντής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου φορούσε ένα από τα «γνωστά» μαύρα σύνολά της, ενώ εντύπωση προκάλεσε το αρκετά μοντέρνο πουκάμισο του συζύγου της  που, στην πλάτη, απεικόνιζε ένα δράκο!
Το ενδιαφέρον είναι ότι στο ίδιο εστιατόριο -κατά σύμπτωση- έτρωγε ένας μεγαλοδημοσιογράφος, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με την παρέα του, ενώ σε άλλο τραπέζι βρισκόταν -επίσης με τη δική του παρέα- και ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, δημοσιογράφος Θ. Μιχόπουλος.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive