-->

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διάθεση του Office 2016

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/24office-2016.html
Το μοντέλο διάθεσης του Office 2016 θα απασχολήσει τους χρήστες των εφαρμογών γραφείου της Microsoft, μετά την ανακοίνωση της διάθεσης του πακέτου εφαρμογών στις 22 Σεπτεμβρίου 2015. Κι αυτό καθώς θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα επιλέξουν να αγοράσουν εφάπαξ την σουίτα με το Word, το Excel και το PowerPoint για έναν υπολογιστή αντί 149 ευρώ, χωρίς ωστόσο το Outlook και μόλις 15GB δωρεάν στο OneDrive.

Εναλλακτικά, καλούνται να εγγραφούν συνδρομητές στο Office 365 συμπληρώνοντας τις νεότερες εκδόσεις των OneNote, Outlook, Publisher και Access στην σουίτα, με δυνατότητα εγκατάστασης σε πολλές συσκευές -και σε ένα smartphone και ένα tablet-, με 1TB στο OneDrive, 60 λεπτά κλήσεων μέσω Skype και συνεχείς ενημερώσεις, με ετήσια συνδρομή € 69 (1 PC ή Mac) ή 99 ευρώ (5 PC και Mac).

To Office 206 διατίθεται για αγορά εφάπαξ και σε πληρέστερες εκδόσεις:
  • Office 2016 Έκδοση για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις αντί 279 ευρώ (με το Outlook)
  • Office Professional 2016 539 ευρώ (με Outlook, Publisher και Access)
Στην επιλογή μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη η αντιπαραβολή των δυνατοτήτων που παρέχονται σε κάθε περίπτωση στην διεύθυνσηhttps://products.office.com/el-gr/buy/compare-microsoft-office-products

Οι χρήστες των  παλαιότερων εκδόσεων του πακέτου, δηλαδή των Office 2007, Office 2010, Office 365 ή Office 2016 μπορούν να ανοίγουν τα έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί με το Office 2016 χωρίς επιπλέον ενέργειες. Όσοι όμως χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του Office ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν λήψη και εγκατάσταση ενός πακέτου συμβατότητας, διευκρινίζει η Microsoft.

Για την εγκατάσταση του Office 2016 σε tablet με Android, υπό την προϋπόθεση ότι βασίζεται στην έκδοση Android 4.4 ή μεταγενέστερη. Σε iPad, για την εγκατάσταση του Office απαιτείται τουλάχιστον iOS 7.0.

Μπορείτε να εξετάσετε εάν το σύστημά σας είναι συμβατό με το Office 2016, από τις ελάχιστες απαιτήσεις στην διεύθυνση https://products.office.com/el-gr/office-system-requirements#SUITES

Τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Office 2016

Η συνεπεξεργασία είναι εφικτή στο Word, στο PowerPoint και στην desktop έκδοση του OneNote. Περισσότεροι από έναν χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται το ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα, βλέποντας τι γράφει ο άλλος όσο πληκτρολογεί.
Η επικοινωνία μέσω Skype είναι πλέον εγγενής σε όλες τις εφαρμογές Office. Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν απευθείας την ώρα που επεξεργάζονται κοινά έγγραφα με Skype IM, κλήση φωνής ή βιντεοκλήση μέσα από την ίδια εφαρμογή (Word, Excel κ.λπ.), καθώς και να προβάλουνε την οθόνη τους με τους άλλους χρήστες.
To Power BI (υποθέτουμε από το Business Intelligence) στο Excel 2016 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τα δεδομένα και, για παράδειγμα, να κάνει μια προβολή στο μέλλον για τις πωλήσεις βασισμένο στα ιστορικά δεδομένα του παρελθόντος.
Το επόμενο τρίμηνο, η Microsoft έκανε γνωστό ότι θα διαθέσει το λεγόμενο Office 365 Planner στους συνδρομητές του Office 365 για να βοηθήσει στην οργάνωση της δουλειάς στο εσωτερικό μιας ομάδας -να ανατεθούν εργασίας, να καταγράφεται η πρόοδος και οι προθεσμίες και να γίνει αναφορά της προόδου του πρότζεκτ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης μια διευκόλυνση που έχει προστεθεί στο Office:  «Η λειτουργία Tell me σας βοηθάει να βρίσκετε γρήγορα το σωστό Office χαρακτηριστικό και σας πάει κατευθείαν στη σωστή εντολή που ψάχνετε, ενώ η αναζήτηση με το Smart Lookup σας μεταφέρει πληροφορίες από το διαδίκτυο κατευθείαν μέσα στην εφαρμογή που δουλεύετε χωρίς να χρειαστεί να βγείτε ποτέ από αυτή».

Διαθεσιμότητα

Οι νέες εφαρμογές Office 2016 είναι διαθέσιμες σε 40 γλώσσες και απαιτούν Windows 7 ή μεταγενέστερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.
Οι συνδρομητές των Office 365 θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν τις νέες εφαρμογές Office 2016 ως μέρος της συνδρομής τους.
Τον Οκτώβριο οι αυτόματες ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για τους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ οι εταιρικοί πελάτες θα τις λάβουν στις αρχές του 2016.
Το Office 2016 είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο για αγορά εφάπαξ (για PC ή Mac).


Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3