-->

Τρελό γέλιο: Ο Χίτλερ μαθαίνει για το σκάνδαλο της Volkswagen (βίντεο)

http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/24-funny-volkswagen.html
Η γνωστή σκηνή από την ταινία «Η πτώση» η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές παρωδίες χρησιμοποιείται και πάλι με ιδιαίτερη επιτυχία -και αρκετές αλήθειες- για το σκάνδαλο της Volkswagen.
Σ' αυτή τη νέα παρωδία, ο Χίτλερ (τον οποίο, για να μην ξεχνάμε, υποδύεται υποδειγματικά ο εξαίρετος γερμανός ηθοποιός Μπρούνο Γκαντζ) αποφασίζει να πάρει θέση απέναντι στο σκάνδαλο που ξέσπασε στην Αμερική με τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα της VW.
Όπως φαίνεται και από τον υποτιτλισμό, ο Χίτλερ είναι εκτός των άλλων και καλός γνώστης της σύγχρονης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας υπόψη του ότι οι πωλήσεις του γκρουπ στην Αμερική είναι χαμηλές φέτος, και πάντως μικρότερες από την δυναμική που έχει η μάρκα σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Μιλώντας στους συνεργάτες του εξεγείρεται γιατί οι Αμερικανοί ανακάλυψαν αυτή την μικρή «απάτη», επιμένοντας ότι οι diesel κινητήρες της εταιρίας αν ακολουθήσουν τους νόμους περί ρύπων της Αμερικής θα χάσουν το νεύρο και την δύναμή τους. Λέγοντας παράλληλα ότι «οι μηχανικοί του είχαν υποσχεθεί ότι οι ανόητοι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να ανακαλύψουν το software».
Το βιντεάκι συνεχίζει με αρκετό κέφι, σχολιάζοντας πολλά από τα κακώς κείμενα σχετικά με την πολιτική της VW στην  αμερικάνικη αγορά, και την αδυναμία της να πιάσει τον σφυγμό του κοινού.
Ο «Χίτλερ» φαίνεται αρκετά ενήμερος για τις τάσεις στην σύγχρονη αγορά, εντοπίζει τα αληθινά σφάλματα της εταιρίας στην Αμερική, και καταλήγει λέγοντας ότι όλα χάθηκαν γιατί η VW δεν είχε να προσφέρει στην αγορά των ΗΠΑ ένα SUV με τρεις σειρές καθισμάτων.
Μια αλήθεια που όσο και αν φαίνεται μια ασήμαντη λεπτομέρεια και όσο και αν λέγεται μέσα από ένα βίντεο παρωδίας, στην ουσία αντανακλά τα πολλά αδιέξοδα τα οποία αντιμετώπιζε η VW στην Αμερική. Αδιέξοδα τα οποία πιθανόν να βρίσκονται και πίσω από την ασύμβατη -για Γερμανούς- απόφαση να προχωρήσουν σε παράνομες ενέργειες στην προώθηση των προϊόντων τους.


Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3