-->

Δείτε πως είναι σήμερα όλα τα παιδάκια από τις σειρές που αγαπήσαμε!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/22dite-pos-ine-simera-ola-ta-pedakia-apo-tis-sires-pou-agapisame.html
Έξαλλος θα γινόταν ο Περίανδρος Πώποτας αν έβλεπε σήμερα τον γιο του το Μανωλάκη ημίγυμνο στο σανίδι.
Λογικά θα του ξύριζε το κεφάλι, θα του έβαζε μια ταμπέλα που θα έλεγε «είμαι τεντιμπόης» και θα τον διαπόμπευε δημόσια σε όλο το Κολοκοτρωνίτσι.
7
Αν, ακόμα, δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει να σε ενημερώσουμε ότι ο 24χρονοςΠάρης Σκαρτσολιάς γνωστός και ως «ο Μανωλάκης» συμμετέχει στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Ρέππα – Παπαθανασίου αντικαθιστώντας τον Μάνο Ιωάννου.
Και εμφανίζεται κάπως έτσι:
8
Εδώ που τα λέμε, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Πάρη μετά το «Καφέ της Χαράς«.
Ο νεαρός ηθοποιός πάντα έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ πρόσφατα έπαιξε και στη σειρά «Ταμάμ«.
Όμως κάθε φορά που βλέπουμε πώς έχουν μεγαλώσει τα παιδιά που κάποτε ήταν σταρ, μια νοσταλγία μας πιάνει.
Γι” αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα πιτσιρίκια που όταν έμπαιναν στην τάξη προκαλούσαν δέος στους συμμαθητές τους μιας και το γεγονός ότι έπαιζαν στην τηλεόραση ήταν κάτι πολύ cool διαχρονικά.
Βέβαια, αυτά τα παιδιά έχουν σήμερα να διαχειριστούν το τίμημα της δημοσιότητας μιας και κάθε χρόνο πρέπει να βλέπουν στο ίντερνετ τις φωτογραφίες τους συνοδεία τίτλων τύπου «δεν φαντάζεσαι πως έγινε το κοpιτσάκι από την τάδε σειρά κλπ κλπ«.
Ορίστε ποια είναι αυτά τα παιδιά:

Η Βάλια (Καφέ της Χαράς)

9
Δεν γινόταν να παραλείψουμε την κοπέλα του Μανωλάκη και κόρη της Χαράς Χάσκα.
Η μικρή Βάλια στην πραγματικότητα λέγεται Έφη Ρασιά και είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε το 2013 τη δείχνει κάπως έτσι.
10

H Όλια (Λένη)

11
17 χρονών είναι σήμερα η Δήμητρα Δουμένη, το κοpιτσάκι που υποδυόταν την Όλια στησειρά «Λένη» και τραγουδούσε το χιτ «τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό«.
«Είναι πολύ περίεργο γιατί είμαι αρκετά μικρή. Βλέπω τις σκηνές και θυμάμαι τι γινόταν πίσω από τις κάμερες, στα γυρίσματα. Δεν το είδα ποτέ ως κάτι διαφορετικό γιατί δεν φερόμουν διαφορετικά από τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Έπαιζα όπως όλα τα παιδιά και παράλληλα είχα μια πρόσθετη δραστηριότητα.
Στο να το δω έτσι με βοήθησαν πολύ οι γονείς μου» είπε πέρυσι σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ.
12

Η Κορίνα (Πάτερ Ημών)

13
Ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Η Καλλιθέα αλλάζει» είναι πλέον η 30χρονη Κορίνα Δαμουλιάνου που γνωρίσαμε από τη σειρά «Πάτερ Ημών«.
14

Η Λίλα (Άκρως Οικογενειακόν)

15
Ποιος δεν συμπαθούσε την μικρή Λίλα που είχε εμμονή με τον Βησσαρίωνα; Η Ιφιγένεια Καλούτσα είναι πλέον ολόκληρη κοπέλα.
16

Η Μαργαρίτα (Καληνύχτα Μαμά)

17
Τυχερή από μικρή ήταν η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η κόρη της Λίλας Καφαντάρη στη σειρά «Καληνύχτα Μαμά«, μιας και από μικρή τραγουδούσε δίπλα στον Σάκη Ρουβά. Η τηλεοπτική Μαργαρίτα, όπως μπορείς να διαπιστώσεις, σήμερα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.
18

Ο Ερμής (Ρετιρέ)

19
Χορευτής – χορογράφος είναι σήμερα ο Ερμής Μαλκότσης ο οποίος κάποτε πουλούσε λαχεία στο «Ρετιρέ«. Όπως βλέπεις το παρελθόν με το παρόν δεν έχουν καμία σχέση.
20

Ο Μιλτιάδης (Είσαι το ταίρι μου)

21
Ίσως πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο αvήλικο ηθοποιό που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος που υποδυόταν τον Μιλτιάδη, δηλαδή τον νεαρό Άδωνι Γεωργιάδη στο «Είσαι το ταίρι μου» έκανε ένα σύντομο πέρασμα στο «Κάτω Παρτάλι» σαν σερβιτόρος. Μάλιστα, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία – κάτι σαν reunion. Χάρηκα που συνεργαστήκαμε ξανά με την Βίκυ. Κάνω έναν σερβιτόρο που πάει να πάρει παραγγελία από την παλιά Μοσχούλα, σε ένα flash back που θα δούμε«.
22

Η Παρασκευούλα (Του κουτιού τα παραμύθια)

23
Αυτά τα γυαλιά – μπατομπούκαλα έχουν σημαδέψει την παιδική μας ηλικία, χωρίς καμία αμφιβολία.
Η Παρασκευούλα της θρυλικής σειράς «Του κουτιού τα παραμύθια» που όλοι ζηλεύαμε γι” αυτό που έκρυβε κάτω από το κρεβάτι της παραμένει ένα κοpίτσι μυστήριο.
Το 2009 κυκλοφόρησε η παρακάτω φωτογραφία της:
24  http://socialmag.eu/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3