-->

Καλιφόρνια: Κόλαση φωτιάς εκτόπισε χιλιάδες ανθρώπους και έκαψε εκατοντάδες σπίτια

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/15-kalifornia-kolash-fwtias-.html
Τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού χαρακτηρίζουν οι υπηρεσίες ΗΠΑ τις φωτιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια, εξαιτίας των οποίων έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους χιλιάδες κάτοικοι ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα.

Οι πολιτειακές αρχές έχουν κηρύξει τις περιοχές που πλήττονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχουν εκδώσει υποχρεωτικές διαταγές εκκένωσης.

Το μεγαλύτερο και δυσκολότερο μέτωπο στην Καλιφόρνια έχει προχωρήσει ουσιαστικά ανεξέλεγκτο στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, στην περιοχή του Μίντλταουν -η λεγόμενη «Πυρκαγιά της Κοιλάδας».

Τη νύχτα της Κυριακής, οι κάτοικοι που έφυγαν για να γλιτώσουν από τη Φωτιά της Κοιλάδας είχαν ξεπεράσει τους 19.300, όπως μεταδίδει το Reuters.

Δεύτερο εξίσου δύσκολο μέτωπο είναι φωτιά στο δυτικό τμήμα της Σιέρα. Συνολικά, η Πυροσβεστική μιλά για τουλάχιστον 275 κτίρια, κυρίως κατοικίες, που καταστράφηκαν.

Η Φωτιά της Κοιλάδας έχει κάψει πάνω από 20.200 εκτάρια και άγγιξε το Μίντλταουν την Κυριακή, επεκτεινόμενη αστραπιαία εξαιτίας των ανέμων. Η φωτιά στη Σιέρα, που καίει από την Τετάρτη, υπολογίζεται ότι έχει κάψει πάνω από 26.000 εκτάρια.

Την Κυριακή, ενεργά ήταν ακόμη περίπου 30 πύρινα μέτωπα στη Καλιφόρνια και άλλες δυτικές πολιτείες, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται μονίμως επί ποδός τις τελευταίες εβδομάδες -έχοντας καταφέρει να θέσει υπό μερικό έλεγχο ορισμένες από τις φωτιές

http://www.tanea.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3