-->

Σήμερα η κηδεία του 17χρονου στην Κάτω Αχαϊα


 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/15-axaia-kideia-17xronoy.html
Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι του 17χρονου, θα πουν το τελευταίο αντίο στον μαθητή που έπεσε νεκρός από τα σκάγια του 15χρονου φίλου του.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αράξου.
Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα αδέλφια του και οι γονείς του που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια.

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί και πάλι στα δικαστήρια της Πάτρας για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε χθες ο 15χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 17χρονο συγχωριανό του στο προαύλιο σχολείου στην Κάτω Αχαία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Πώς διαπράχθηκε το έγκλημα
Ο 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 17χρονο συγχωριανό του, στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της περιοχής. Ουδείς είναι σε θέση να πιστέψει ότι ένας συνηθισμένος , για την ηλικία των δύο εφήβων, καβγάς θα κατέληγε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με αξιωματικους της ελληνικής αστυνομίας οι οποίοι προσπαθούν και οι ίδιοι να συνέλθουν από το σοκ, όλα άρχισαν από το ενδιαφέρον που έδειχνε ο 15χρονος για συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Ενδιαφέρον όμως, που προκάλεσε την αντίδραση του 17χρονου ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής πήγε μαζί με φίλους του στη γειτονιά του δράστη όπου κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν με το θύμα να χτυπά άσχημα τον 15χρονο, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο νεαρός στους αστυνομικούς. Ο 15χρονος όμως, θόλωσε και θέλησε να "ξεπλύνει" την οργή που ένιωθε με τον πιο αναπάντεχο και τραγικό τρόπο.

Πήγε στο σπίτι του θείου του, όπου σύμφωνα με την ΕΛΑΣ βρήκε την κυνηγετική του καραμπίνα του πατέρα του και παίρνοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου επέστρεψε στο κέντρο του χωριού αναζητώντας τον 17χρονο. Τον βρήκε να κάθεται με τους φίλους του στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

"Τυφλωμένος" από οργή ο 15χρονος πλησίασε και πυροβόλησε εν ψυχρώ μία φορά στην κοιλιά το εμβρόντητο θύμα του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρό στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει ο 15χρονος πέταξε το όπλο κα ουσιαστικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο μεταξύ έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος.

Ο 15χρονος, μαζί με τη μητέρα του, η οποία επίσης συνελήφθη, με το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκο οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Πάτρα.


http://www.ethnos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3