-->

7 συμβουλές για να αντιμετωπίσεις την... κατάθλιψη του Σεπτεμβρίου!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/15-7-symvoyles-gia-na-antimetopiseis-tin-katathlipsi-toy-septemvrioy.html
Όσο κι αν προσπαθούμε να επιμηκύνουμε το καλοκαίρι, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το εσωτερικό μας καλοκαίρι δηλαδή, γιατί η θερμοκρασία παραμένει ψηλά. Μπορεί για άλλη μια χρονιά να φτάσουμε μέχρι 61 ή 62 Αυγούστου, όμως όταν επιστρέφεις από διακοπές τότε όλα τελειώνουν. Το ρολόι που είχε σταματήσει παίρνει μπρος και ο χρόνος κυλάει πάλι στους γνωστούς εκνευριστικούς ρυθμούς.
Το πιο δύσκολο πράγμα βέβαια, ιδίως αν είσαι καλοκαιρινός τύπος, είναι να μπορέσεις να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές. Το λεγόμενο summertime sadness είναι το βασικό σου συναίσθημα και οι πρώτες μέρες στην δουλειά ξεκινούν με ένα τρομερά δύσκολο σήκωμα από το κρεβάτι και τελειώνουν με ένα διαρκές bedgasm. Πώς να το αντιμετωπίσεις;
Υπάρχουν κάποια πολύ μικρά πραγματάκια που μπορούν να σε κάνουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου που άδειασαν ψυχολογικά.
1. Ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ο χειρότερος μήνας, αλλά σκέψου αυτό που έχει πει και ο Δεληβοριάς. Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ' το χωριό σου. Που θα πει ότι όσοι φίλοι διασκορπίστηκαν στις διακοπές, τώρα θα τους ξαναβρείς και σίγουρα θα έχετε να κάνετε catch up.
2. Τα after work ποτάκια σε μπαρ/εστιατόρια με κήπους είναι must αυτές τις μέρες. Τα απομεινάρια του summer breeze θα σου φτιάξουν την διάθεση.
3. Κάνε μια αλλαγή στο σπίτι. Μπορεί να είναι κάτι μικρό όπως μια κορνίζα ή κάτι μεγάλο όπως ένα έπιπλο. Ακόμα και μια αναδιανομή των επίπλων στο σαλόνι μπορεί να βοηθήσει. Το καλύτερο όμως είναι να βάλεις γλάστρες. Το πότισμα θα σε ευχαριστεί κάθε φορά που το κάνεις.
4. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες. Μια νέα γλώσσα, γυμναστήριο ή απλώς να πάρεις ένα ποδήλατο και να καθιερώσεις τις απογευματινές βόλτες είναι πράγματα που σε τονώνουν.
5. Χρειάζεσαι μια αλλαγή στο σώμα σου. Μια αλλαγή στα μαλλιά είναι μια κάποια λύση, αλλά αυτό που βοηθάει πραγματικά είναι το grooming. Περιποιήσου τα γένια σου ή ξύρισε τα εντελώς. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σου γενικότερα. Ένα γενικό ρεκτιφιέ με ξύρισμα στο στήθος και όπου αλλού έχεις τρίχες, θα δώσει έναν τόνο λείας επιφάνειας στο δέρμα και θα αναζωογονείσαι μόνο με το να το χαϊδεύεις. Κι εσύ και η κοπέλα σου. Πώς θα το πετύχεις με τον ιδανικότερο τρόπο τόσο καθώς το κάνεις όσο και στο τελικό αποτέλεσμα; Με το νέο Gillette BODY έχεις την απάντηση σε κάθε πρόβλημα. Μια ξυριστική μηχανή, που διαθέτει τρεις λεπίδες, τρεις λιπαντικές ταινίες και αντιολισθητική λαβή για απόλυτο έλεγχο ακόμα και στο ντους, θα σου αλλάξει την διάθεση.

6. Μη σταματάς τα μπάνια. Ένα Σάββατο ή μια Κυριακή θα βρεις την ευκαιρία να πας, έστω και για μια βουτιά στην κοντινότερη παραλία.
7. Μια εκδρομή με μεγάλη παρέα είναι πάντα μια καλή λύση.


http://www.gazzetta.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3