-->

Με τον Πούτιν δεν βαριέσαι ποτέ! Κάνει βάρη και φτιάχνει τσάι, αυτή τη φορά φορώντας μπλουζάκι

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/31me-ton-poutin-den-variesai-pote.html




Φωτογραφίες του προέδρου Πούτιν να γυμνάζεται μαζί με τον πρωθυπουργό Μεντβέντεφ έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο. Οφείλουμε να πούμε ότι συναγωνίζεται επάξια τα καρέ του Κιμ Γιονγκ Ουν (Vid+Pics)

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο Πούτιν ασκείται σε ένα μηχάνημα. Οι φωτογραφίες αυτές θυμίζουν άλλες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας παλαιότερα και τον έδειχναν να ιππεύει άλογα και να πετάει με υπερηχητικό τζετ.
 
Μετά την γυμναστική, στην κατοικία του Πούτιν στο Μποτσάροφ Ρουτσέι της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Σότσι, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός έκαναν μπάρμπεκιου και ήπιαν τσάι.
 
 
Η δημοτικότητα του Πούτιν παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες.
Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 --το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος-- αλλά ξεπέρασε το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.
http://news247.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3