Σοκολατένια τάρτα με φράουλες και βάση oreo!!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/31-sokolatenia-tarta-me-fraoules-k-basi-oreo.html
Υπέροχη σοκολατένια τάρτα χωρίς ψήσιμο! Την βρήκα εντελώς τυχαία, παρακολουθώντας εκπομπή μαγειρικής σε ένα ιταλικό κανάλι και αποφάσισα πως έπρεπε οπωσδήποτε να την δοκιμάσω!!! Πανεύκολη και πεντανόστιμη!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αποκλειστικά για λάτρεις σοκολάτας!


Τι χρειαζόμαστε:
  • 330 γρ. μπισκότα oreo
  • 110 γρ. μαργαρίνη (1/2 κούπα)
  • 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 100 γρ. κουβερτούρα κλασική
  • 200 ml. κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
  • 300 γρ. φράουλες


Πώς το κάνουμε:

Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Ύστερα, προσθέτουμε την μαργαρίνη, την οποία έχουμε λιώσει προηγουμένως. Χτυπάμε λίγο ακόμη στο μπλέντερ για να ανακατευτεί καλά το βιτάμ με τα μπισκότα. Παίρνουμε μία ταρτιέρα μακρόστενη 12x36 εκ. (εγώ δεν είχα και χρησιμοποίησα μία σχετικά μικρή στρογγυλή) και απλώνουμε το τριμμένο μπισκότο. Βάζουμε την βάση στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση. Σε ένα μπολ σπάμε κομματάκια τις κουβερτούρες. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος (όχι να βράσει). Αφού ζεσταθεί η κρέμα γάλακτος, την ρίχνουμε στο μπολ με την σοκολάτα. Την αφήνουμε ένα λεπτό και μετά αρχίζουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βγάζουμε την βάση από το ψυγείο και την περιχύνουμε με την γέμιση. Τέλος, τοποθετούμε τις φράουλες από πάνω και βάζουμε την τάρτα στο ψυγείο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε ή καλύτερα την φτιάχνουμε από την προηγούμενη μέρα και την αφήνουμε όλο το βράδυ.




ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!




http://greeksintayes.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive