-->

Σε πενθήμερη επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/3-eoppy-.html
Σε πενθήμερη επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αναμένεται να επανεξετάσουν τη στάση τους την Παρασκευή.
Οι γιατροί ζητούν άμεση αποπληρωμή των οφειλομένων, υπογραφή νόμιμης σύμβασης με τον οργανισμό και συνάντηση με τον υπουργό Υγείας προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το μέλλον της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Διευκρινίζεται ότι στη διάρκεια της επίσχεσης οι ασφαλισμένοι θα λαμβάνουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών και θα μπορούν στη συνέχεια να διεκδικούν την αποζημίωσή τους από τον ΕΟΠΥΥ.
«Ελπίζουμε ότι θα δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στους ασφαλισμένους από ό,τι έχει δείξει στους παρόχους», δήλωσε μιλώντας στο "Πρωινό MEGA" ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΟΠΥΥ, Γ. Ελευθερίου.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο Οργανισμός δεν μπορεί να στηρίξει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τόνισε ότι ήδη υπολογίζεται έλλειμμα 1,5 δισ. στον προϋπολογισμό.
«Προσπαθήσαμε να αντέξουμε όσο μπορούσαμε περισσότερο», συμπλήρωσε, εκφράζοντας προβληματισμό για το γεγονός ότι η κυβέρνηση «δεν έχει εξηγήσει τι σκέφτεται να κάνει».

http://www.imerisia.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3