-->

Φορέστε σωστά το λευκό φόρεμα που είναι hot για το καλοκαίρι

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/27-foreste-sosta-to-leyko-forema-poy-einai-hot-gia-to-kalokairi.html

Φορέστε σωστά το λευκό φόρεμα που είναι hot για το καλοκαίρι
Μύρισε καλοκαίρι! Εικόνες από παραλία, ήλιο, αμμουδιά στριφογυρνάνε στο μυαλό μου.
Ηλιοκαμένο δέρμα και πυρόξανθα μαλλιά κάτω από το καυτό ήλιο του καλοκαιριού.
Χιλιάδες αναμνήσεις από το περσινό σου καλοκαίρι, το φετινό όμως θα είναι διαφορετικό, όπως και κάθε καλοκαίρι που ζούμε είναι διαφορετικό και μοναδικό.
Έτσι είναι και το λευκό δαντελένιο μακρύ φόρεμα που κρέμεται εδώ και χρόνια στη ντουλάπα σου, το κοιτάς και αναπολείς χιλιάδες ηλιοβασιλέματα.
Το κοιτάς και δεν ξέρεις αν φέτος θα σου φανεί το ίδιο χρήσιμο! Κακώς, γιατί ένα απλό δαντελένιο φόρεμα είναι διαχρονικό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ  κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ας πάρουμε μια ιδέα πως μπορεί να φορεθεί - συνδυαστεί έτσι ώστε να μοιάζει σαν καινούργιο.
Εσύ που αγαπάς τα σανδάλια και κυρίως τα αρχαιοελληνικά, μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα με το αγαπημένο σου λευκό δαντελένιο φόρεμα, τα χρυσά κοσμήματα, και μια λεπτή ζώνη στη μέση.
Εσύ που είσαι πιο boho girl και τολμάς , βαλέ τις παλιές σου καουμπόικες ταμπά μπότες και κρέμασε μια τσάντα ταχυδρόμου με κρόσσια στην ίδια απόχρωση. Αν πάλι η μπότες σου έχουν και λίγο τακούνι θα είσαι έτοιμη και για την βραδινή  σου έξοδο. Μην ξεχάσεις το jean μπουφάν σου.
Αν πάλι αγαπάς τα τακούνια και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς, θα σου χρειαστούν με το λευκό δαντελένιο σου φόρεμα, και αν θες να διαφέρεις, έχω να προτείνω κάτι. Χρυσά gladiators με τακούνι! Ένα κόσμημα στα μαυρισμένα σου πόδια!
Το καλοκαίρι έφτασε. Γι’ αυτό τολμήστε ότι σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα. Παρεμπιπτόντως  εγώ θα δοκιμάσω την δεύτερη επιλογή!…

http://www.fthis.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3