Φρίκη στη Φθιώτιδα: Επί ένα εξάμηνο 85χρονος ασελγούσε σε 5χρονη

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/26-Fthiotida.html

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 85χρονος ασελφούσε κατ' εξακολούθηση το τελευταίο εξάμηνο σε ένα 5χρονο κορίτσι, σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα που είναι και γιαγιά της 5χρονης.
Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη Βουλγαρικής καταγωγής μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη που παραπονούνταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα». Εκεί πρώτα οι γιατροί άκουγαν μια τρομακτική ιστορία που προκαλεί ανατριχίλα.
Το κοριτσάκι και η γιαγιά του περιέγραφαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κοριτσάκι.
Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στους αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του Νοσοκομείο ενώ ο 85χρονος που ήταν παρόν έπεσε λιπόθυμος στο νοσοκομείο.
Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.
Στην έκθεση της παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 5χρονη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο 6μηνο ενώ στην έκθεση του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.
Ήδη το 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πορίσματα ενώ ο 85χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services