-->

Φονικό στην Ύδρα: Προφυλακίστηκαν τρεις Γεωργιανοί

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/21foniko-stin-udra-profulakistikan-treis-georgianoi.html

Όλοι στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη ληστεία σε κατοικία στην Ύδρα

Οι τέσσερις από τους επτά Γεωργιανούς, που συνελήφθησαν στις 16 Αυγούστου στην Ύδρα, για την ανθρωποκτονία 67χρονου ημεδαπού και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης συζύγου του, οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Πειραία προκειμένου να απολογηθούν.


Οι τρεις, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο τέταρτος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, καθώς ο συνήγορος του δεν είχε προλάβει να έχει ενημέρωση επί της δικογραφίας. Στα δικαστήρια Πειραιά θα οδηγηθούν αύριο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες που κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Αθηνών.

Όλοι στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη ληστεία σε κατοικία στην Ύδρα, ενώ σημειώνεται ότι οι δύο από τους επτά Γεωργιανούς που συνελήφθησαν στη λιμενική ζώνη του νησιού, έχουν καταθέσει ότι δεν γνώριζαν τους συγκατηγορουμένους τους.

Ωστόσο, πηγές από την αστυνομία, τόνιζαν ότι στη δικογραφία για τους συλληφθέντες έχει συμπεριληφθεί ένα cd που δείχνει τους δράστες να κινούνται στην περιοχή και κοντά στην οικία.
Επίσης, φέρεται να έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματά τους μέσα στην οικία του άτυχου 67χρονου αλλά και DNA.

Το βράδυ της Τετάρτης κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά γεωργιανών ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών.

http://www.protothema.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3