-->

Πρώτη η Volkswagen, πρώτο το Golf σε πωλήσεις στην Ευρώπη

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/21-proti-i-volkswagen-proto-to-golf.html

Η γερμανική μάρκα πούλησε 152.160 αυτοκίνητα τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Ανοδικά κινήθηκε και τον Ιούλιο η ευρωπαϊκή αγορά νέων επιβατικών αυτοκινήτων, που αυξάνει το μέγεθός της για 23ο συνεχή μήνα. Και αυτό παρά την αβεβαιότητα για τη συνοχή της ευρωζώνης που προκαλείται από την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την απουσία πολιτικής σταθερότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης της αγοράς αυτοκινήτων JATO Dynamics, οι πωλήσεις ΙΧ στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 9,1% τον Ιούλιο και κατά 8,6% στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Η Volkswagen πούλησε 152.160 αυτοκίνητα τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,7%. Σε αυτό συνέβαλαν βέβαια τα Golf και Polo (1ο και 2ο αντίστοιχα το συγκεκριμένο μήνα), αλλά και το νέο Passat που μπήκε στην πρώτη πεντάδα. Στην 3η θέση βρέθηκε το Ford Fiesta και στην 4η το Renault Clio. Στο επτάμηνο του έτους το Golf είναι πρώτο και με διαφορά, ενώ ακολουθούν τα Fiesta, Clio, Polo και Opel Corsa. Δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα για τον Ιούλιο ήταν η Ford (+7%) και 3η η Opel (+3,3%).

http://www.protothema.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3