Πρώτη η Volkswagen, πρώτο το Golf σε πωλήσεις στην Ευρώπη

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/21-proti-i-volkswagen-proto-to-golf.html

Η γερμανική μάρκα πούλησε 152.160 αυτοκίνητα τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Ανοδικά κινήθηκε και τον Ιούλιο η ευρωπαϊκή αγορά νέων επιβατικών αυτοκινήτων, που αυξάνει το μέγεθός της για 23ο συνεχή μήνα. Και αυτό παρά την αβεβαιότητα για τη συνοχή της ευρωζώνης που προκαλείται από την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την απουσία πολιτικής σταθερότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης της αγοράς αυτοκινήτων JATO Dynamics, οι πωλήσεις ΙΧ στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 9,1% τον Ιούλιο και κατά 8,6% στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Η Volkswagen πούλησε 152.160 αυτοκίνητα τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας αύξηση 7,7%. Σε αυτό συνέβαλαν βέβαια τα Golf και Polo (1ο και 2ο αντίστοιχα το συγκεκριμένο μήνα), αλλά και το νέο Passat που μπήκε στην πρώτη πεντάδα. Στην 3η θέση βρέθηκε το Ford Fiesta και στην 4η το Renault Clio. Στο επτάμηνο του έτους το Golf είναι πρώτο και με διαφορά, ενώ ακολουθούν τα Fiesta, Clio, Polo και Opel Corsa. Δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα για τον Ιούλιο ήταν η Ford (+7%) και 3η η Opel (+3,3%).

http://www.protothema.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services