-->

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ακυρη» η απόδοση της διερευνητικής εντολής στον Μεϊμαράκη

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/21-kwntadopoyloy.html
«Άκυρη» θεωρεί η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την επίδοση της διερευνητικής εντολής στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η πρόεδρος της Βουλής υποστηρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά από τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις και επομένως, επικαλείται το άρθρο 37 του Συντάγματος και υποστηρίζει ότι η διαδικασία των διερευνητικών εντολών δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Πάντως η στάση που θα κρατήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου παραμένει γρίφος, καθώς δεν έχει ανοίξει στα χαρτιά της, αλλά επιμένει να στέκεται στον θεσμικό της ρόλο και να επιμένει ότι εφόσον δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά, τότε δεν... υπάρχει καμία εξέλιξη ώστε να σχολιάσει.
Εν τω μεταξύ, διάσκεψη των προέδρων του Κοινοβουλίου έχει συγκαλέσει για αύριο, στις 18:00, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαύγεια, αντικείμενο της Διάσκεψης είναι ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού έργου για την ερχόμενη εβδομάδα.

Τι απαντούν προεδρικοί κύκλοι 
Αναφορικά με όσα ακούγονται σχετικά με την τήρηση του Συντάγματος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών, κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας σημείωσαν ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος».

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας «δεν σχολιάζει προσωπικές και καινοφανείς απόψεις ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του Συντάγματος, έστω και αν προέρχονται από πολιτειακούς παράγοντες».

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3