-->

Λευκό Τζιν: Ιδανικό για το καλοκαίρι

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/13lefko-tzin-idaniko-gia-to-kalokairi.html
Εδώ και αρκετά χρόνια το λευκό παντελόνι τζιν θεωρείτο ταμπού στα σαλόνια της μόδας, κάτι σαν τις λευκές γόβες ή τα λευκά τζιν μπουφάν – πόσο 80's, σωστά;
Να όμως που το comeback του είναι γεγονός! Πρώτοι και καλύτεροι το αγκάλιασαν οι fashion experts του πλανήτη και τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικά η εποχή του.
Ποιος όμως ο σωστός συνδυασμός του;
Μια ματιά στο street style του Μιλάνου, του Παρισιού και φυσικά της Νέας Υόρκης μας δίνει όλες τις ιδέες που χρειαζόμαστε!
1. Το παιχνίδι των αντιθέσεων: Ένα λευκό και σκισμένο λευκό τζιν ταιριάζει τέλεια με ψηλά τακούνια σε διαφορετικό χρώμα – γυρίστε λίγο και τα μπατζάκια για επιπλέον style effect!
2. Διακριτικά αξεσουάρ: Αν το λευκό τζιν σας αγχώνει, συνδυάστε το με διακριτικά αξεσουάρ, φθινοπωρινές και γήινες αποχρώσεις για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα, πάντα κομψό και για όλες τις ώρες.
3. Κλασικές αξίες: Το navy look ανήκει στα αγαπημένα σας; Βρήκατε μόλις το καλύτερο παντελόνι για να το πετύχετε. Μία μαρινιέρα, χρυσά αξεσουάρ για λίγο glamour και είσαστε έτοιμες!
4. The Basics: Το styling δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι πετυχημένο. Συνδυάστε το λευκό τζιν με ένα απλό T-shirt και τις κλασικές σας μαύρες γόβες. Αν θέλετε μια υποψία ροκ διάθεσης, μια ζώνη με τρουκς είναι ιδανική.
5. Ουράνιο τόξο: Το λευκό αποτελεί εξίσου χρήσιμη παλέτα όσο και το μαύρο. Συνδυάστε άφοβα με prints, τολμηρά χρώματα, αξεσουάρ σε φλογερές αποχρώσεις, το καλοκαίρι το επιτρέπει.

6. Sporty Chic: Το λευκό τζιν παντελόνι ενδείκνυται για σπορ εμφανίσεις. Μεταλλικές αποχρώσεις, αθλητικά αξεσουάρ, πάνινα παπούτσια και η επιτυχία είναι εγγυημένη.

7. Το παντελόνι boyfriend: Αγαπημένο των fashion bloggers, το φαρδύ λευκό παντελόνι ταιριάζει ιδανικά με μυτερά pumps και ένα πουκάμισο σε ανδρική γραμμή για ένα super cool αποτέλεσμα. Ακόμη καλύτερα; Αν το πουκάμισο είναι και αυτό τζιν, στην κλασική απόχρωση που αποτελεί επίσης mega trend της σεζόν!
8. Ρομαντισμός: Ακόμη ένα στιλ ιδανικό για την εποχή. Το λευκό παντελόνι ταιριάζει υπέροχα με τα γλυκά floral ή παστέλ της άνοιξης.
Extra Tip: Πώς θα διατηρήσετε το λευκό παντελόνι πραγματικά λευκό
Αν το νέο σας, υπέροχο λευκό τζιν δεν είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι (όπως τα περισσότερα άλλωστε) αποφύγετε απορρυπαντικά με χλώριο και προτιμήστε ειδικά προϊόντα για λευκά ρούχα. Φροντίστε να το βάζετε στο πλυντήριο μόνο με λευκά για να αποφύγετε το γκριζάρισμα και μετά το πλύσιμο ξεβγάλτε το με νερό άλλη μία φορά για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του απορρυπαντικού. Το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος έχει μέτρια και όχι υψηλή θερμοκρασία, καθώς η δεύτερη προκαλεί το λεγόμενο γάριασμα.
Πηγή: k-mag.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3