-->

Η ανατομία της ερωτικής πράξης

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/13-anatomia-toy-sex.html

Λύσε όλες τις απορίες σου για ό,τι συμβαίνει "εκεί κάτω" την ώρα του πάθους, τόσο στο δικό σου σώμα όσο και του αγαπημένου σου. Ακόμα κι αν θεωρούσες βαρετό το μάθημα ανατομίας, είναι σίγουρο ότι αυτές οι πληροφορίες θα σε συναρπάσουν.
Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου αλλά και τη φυσιολογία του συντρόφου σου, μπορείς να βελτιώσεις αισθητά τη σεξουαλική σας ζωή και να λύσεις τις περισσότερες, αν όχι όλες τις απορίες σου. Αφού λοιπόν εξοικειωθείς με τα μυστήρια της γυναικείας αλλά και της ανδρικής ανατομίας, ανατρέχοντας στα σχετικά άρθρα μας, μάθε τι «μαγικό» συμβαίνει στο σώμα μας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, διότι το σεξ δεν είναι απλά διείσδυση του πέους στον κόλπο, αλλά αρκετά σύνθετη διαδικασία, που καλό θα ήταν να τη γνωρίζεις.
Η σεξουαλική απόλαυση ακολουθεί ορισμένα στάδια, από τον ερεθισμό, τη στύση του άνδρα και την προετοιμασία του κόλπου σου για τη διείσδυση, μέχρι και τον οργασμό και τη χαλάρωση, οπότε και το σώμα επανέρχεται σε κατάσταση ηρεμίας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι συμβαίνει στο σώμα μας τόσο κατά τα προκαταρκτικά, όσο και κατά τη διείσδυση αλλά και την ολοκλήρωση:

Η σεξουαλική πράξη, βήμα-βήμα στην επόμενη σελίδα

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3