-->

Καλοκαίρι & Μόδα: Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγουμε;

http://freshsnews.blogspot.gr/2015/08/12-ANIMALPRINT-.html
Καλοκαίρι, μήνες για μπάνια και στυλιστικές αποκαλύψεις, μια εποχή που μας ενθουσιάζει, αλλά και συχνά μας οδηγεί σε μικρότερα ή μεγαλύτερα λάθη.
Εμείς συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα:
Animal print από πάνω μέχρι κάτω: Με το συγκεκριμένο σχέδιο ο κανόνας είναι απλός, όσο λιγότερο τόσο καλύτερο, γι' αυτό επιλέγουμε ένα κομμάτι και το συνδυάζουμε με ουδέτερους τόνους
Τιράντες από σουτιέν: καλό είναι να μην φαίνονται, αυτονόητο αλλά δεν ισχύει πάντα! Μόνη εξαίρεση εδώ, κάποια ντελικάτα δαντελωτά σχέδια ή bandeau που αφήνουμε επίτηδες να φαίνονται κάτω από ανοιχτόχρωμες μπλούζες.
Τζιν με τζιν: πόσο denim να αντέξει ένα outfit, ειδικά αν συνδυαστεί με καουμπόικες μπότες; Χωριστά είναι καλύτερα, μια που το cowgirl look είναι τελείως εκτός μόδας, παρόλο που τα καρό πουκάμισα είναι hot!
Βραδινά ρούχα το πρωί: Έχετε ραντεβού ακριβώς μετά τη δουλειά; Δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε στο γραφείο με φόρεμα cocktail, μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό ίσιο φόρεμα και να το αναβαθμίσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ όταν έρθει η ώρα να φύγετε.
Αθλητικά ρούχα: Οι φόρμες και τα φούτερ ανήκουν στο γυμναστήριο (ή στις Κυριακές του καναπέ).
Scrunchies: τα υφασμάτινα λαστιχάκια των 80's είναι ατόπημα. Προτιμήστε: στέκες, μεταξωτά φουλάρια, και σκέτα λεπτά λαστιχάκια.
Μαγιό που τονίζουν τις ατέλειες: ολόσωμα μαγιό όταν δεν διαθέτουμε το απαραίτητο ύψος, βραζιλιάνικα μπικίνι όταν χρειαζόμαστε επειγόντως γυμναστική, μικρά τριγωνικά top όταν έχουμε μεγάλο στήθος, μαγιό σορτσάκια όταν έχουμε κοιλίτσα.
Πηγή: k-mag.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3