Πληροφορίες πτήσεων μέσω Facebook messenger και «ATH Free WIFI» από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/facebook-messenger-ath-free-wifi.html
Το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger έγινε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ).
Συγκεκριμένα, με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο ΔΑΑ προωθεί μία νέα εφαρμογή, το “ATH Messenger”. Χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).
Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.
Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί η σελίδα (www.facebook.com/ATHmessenger) πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook (www.facebook.com/ATHairport)
Επίσης, ο ΔΑΑ προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του «ATH Free».

http://www.imerisia.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive